sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Haipakkaa ja hankintoja


Virpomisetkin saatiin pyöräytettyä, vaikka viikonloppu oli täynnä menoa ja meininkiä muutenkin. Perheen miehet kävivät pilkkikisoissa ja pojalla oli parit jääkiekkopelit ja yhdet synttärit, isoin oli kaverin luona yökyläsynttäreillä ja pienimmän tanssit ovat harpanneet suurimman osan viikonlopun ajasta. Niin ihania juttuja kaikki! Ja silti väsyttää  niin, että taidan nämä jäljellä olevat viikonlopputunnit ihan vaan löhötä tässä sohvalla, vaikka ympärillä hallitsee kaaos.

Viikko sitten viikonloppuna ehdittiin tyttöjen kanssa shoppailemaankin ja silloin en voinut vastustaa Hemtexissä puoleen hintaan ollutta mustaa taljaa. Se löysi paikkansa keinutuolin päältä. Samalla viime viikonlopun järjestelyjen yhteydessä viherkasvit löysivät uusia paikkoja ja osaan on nyt jopa vaihdettu mullat ja ruukut (kiitos iskän!)

Neljä arkipäivää ja se olis sitten pitkä pääsiäisviikonloppu. Sillekin on tosin lupailtu niin paljon menoja, ettei taida ehtiä  univelkoja kuittaamaan silloinkaan.

Rentouttavaa palmusunnuntain iltaa!2 kommenttia:

  1. Rentoutua pitää myös välillä, eikä suunnitella liian paljon tekemistä :D Mukavaa levollista pääsiäisviikkoa! Terv Tepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa, meinaa välillä vaan olla haastavaa 😄 Mukavaa pääsiäisen aikaa!

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!