perjantai 16. maaliskuuta 2018

Uudistunut Taito Shop Maakari ja Lovin tehtaanmyymälä


Vietin eilisillan kaukana arjesta. Saimme Pohjois-Pohjanmaan Sisustus- ja Lifestyle-bloggaajien kanssa kutsun tulla tutustumaan täysin uudistuneeseen Taito Shop Maakariin Oulun rautatieaseman kupeeseen ja täytyy sanoa, että onneksi tartuin mahdollisuuteen.

Lovi on siirtänyt tehtaanmyymälänsä Taito Shop Maakarin yhteyteen Oulun keskustan tuntumaan ja samalla koko liike on kokenut kasvojenkohotuksen. Taito Shop Maakarin valikoima on täydentynyt myös upealla valikoimalla Lapuan kankureiden tuotteita. 

Taito Shop Maakarin valikoimassa kaikki on kotimaista ja puolet paikallista. Hyvin esillä ovat muun muassa paikalliset koruyrittäjät: Venka&Vinka ja Yo Zen. Nikaman terästaide oli minulle uusi, upea tuttavuus. Illan aikana pääsimme maistelemaan Nelituulian käsintehtyä suklaata. 

Liikkeeseen on auennut viehättävä kahvila, jonka sisustus on Taito-yhdistyksen ideologiaa kunnioittaen käsityönä tehtyä. Henkilökunta on itse neulonut kahvilan sohvaa koristavat tyynyt (ohjeita näihin helppoihin tyynyihin saa muuten Taito Shopista - minua ainakin alkoi poltella).

Illan aikana jutustelimme, tutustelimme tuotteisiin ja herkuttelimme. Parasta oli, kun pääsimme askarteluhommiin. Lovi oli järjestänyt meille pienen workshop-tuokion, jossa saimme koota valitsemamme Lovin tuotteet ja koristella ne maalaamalla/värittämällä. Lovi tarjoaa vastaavia Workshoppeja asiakkaille.

Taito Shop Maakari on pullollaan upeaa, taidokasta käsityötä. Omat suosikkini liikkeessä ovat Lovin ja Lapuan kankureiden tuotteet. Toisaalta myös valmiit käsityöpaketit, korut ja koulutaulut houkuttelevat kovasti. Sijainti on aivan loistava, siitä on helppo käydä Oulussa matkustavien ostamassa viimeiset pikkutuliaiset ennen junaan nousua.

Suosittelen lämpimästi liikkeessä käymistä! Vaikka olisit käynyt Taito Shop Maakarissa aiemmin, tulet yllättymään. Liike on aivan kuin uusi.

Mukana mukavassa illassa olivat minun lisäkseni

Hannele Täyttä elämää -blogista
Kati Vinttikissa -blogista
Jaana My life -blogista
Jutta Kootut murut -blogista

sekä

Suuren suuri kiitos kaikille seurasta!2 kommenttia:

  1. Joulun alla tehtaanmyymälässä!
    http://terhimustakangas.pallontallaajat.net/2017/12/10/ihania-ideoita-lovin-tehtaanmyymalassa/

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!