keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Radisson Blu Aleksanteri: Lomakoti parhaimmillaan


Toissa viikolla minulla oli pieni työkeikka Helsinkiin. Vaikka tykkään asua lasten kanssa rauhallisessa pienessä kunnassa, kaipaan aina välillä pääkaupungin elämää. Niinpä päätin  yhdistää  työreissuun yöpymisen suosikkikaupunginosassani Punavuoressa Radisson blu Aleksanterin kodinomaisessa hotellissa.

Saavuin Helsinkiin vasta illalla ja kävelin suoraan hotellille. Aivan mahtava yllätys saapuessa oli, että business class -huoneeseeni kuului Wish fridgen eli toivejääkaapin käyttö ilman erillistä veloitusta. Wish fridgestä sain napa itselleni iltapalaksi mitä vain mieli teki tarjolla olevista tuotteista: mehua, salaattia, suolaista leivonnaista tms. 

Huoneeni oli todella avara ja kodikas: kaakeliuuni nurkassa, tuoreita kukkia pöydällä, tyylikäs kirjoituspöytä, parkettilattia, ihana sänky, viimeisen päälle siistit pesutilat sekä viihtyisät näkymän Alensanterin teatterille.

Nukuin erinomaiset unet. Huoneisiin laitettuja Magic bed -sänkyjä, joissa on muokkautuva älypatja, ei ole turhaan kehuttu. Ja Radissonien aamuapalat ovat aina yhtä luotettavia! Omien toiveiden mukaan tehty munakas ja tuoreita hedelmiä, leipää, mehua ja teetä. 

Hotelli tarjosi pyynnöstä myös myöhäisemmän huoneenluovutusajan, joten luentoni jälkeen palasin  rauhassa nautiskelemaan kiireettömästä päivästä ja pakkailemaan tavarat ennen kuin lähdin viettämään aikaa kaupungille veljieni kanssa. Kun hotelli on näin viihtyisä, ei paljoa muuta ohjelmaa minilomalle kaipaa. Vähän kävelyä lähimaastossa, shoppailua  (lähistöllä on muuten monta ihanaa sisustuskauppaa ;)) ja ravintolaruokaa. Rentoutuminen on taattu.

Ennen kotiinlähtöä nautin vielä teekupposen hotellin aulassa. Hotelli tarjoaa joka päivä asiakkailleen kahvihetken klo 17-19. Ihana idea tämäkin, lisää kummasti kodikkuutta ja viihtyisyyttä!

Vaikka tämä miniloma meni rennosti ilman suurempia ohjelmanumeroita, jäin miettimään myös teatterimatkaa näille huudeille. Kesän keikka- ja tapahtumatarjonta pitäisi tsekata, Helsingissä taitaa olla koko ajan jotain meneillään!


    
Huone saatu mediahintaan bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia:

  1. Radissonin hotellisaa usein ollaan Kampissa,kun käydään Hesassa.Tuo on myös kivannäköinen paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen käynyt nyt kolmessa Helsingin neljästä Radissonista ja tykännyt kaikista ❤️ Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Aleksanteria!

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!