maanantai 11. kesäkuuta 2018

Ikioma kunta tai kaupunginosa julisteeksiMinä olen jo pitkään haaveillut näistä karttajulisteista, mutta koska olen syntynyt Tampereella, asunut Jyväskylässä, Kuopion seudulla, Oulussa ja Helsingissä, pikkupätkän myös Tukholmassa, ja matkustellut toinen toistaan ihanammissa kaupungeissa ympäri maailmaa, en oikein tiennyt, minkä kartan seinälle laittaisin. Alkukeväästä sitten törmäsin Lastun "oma kaupunkisi" -julisteisiin, jotka tehdään asiakkaan toivomuksen mukaan minkä tahansa kunnan tai kaupunginosan kartasta. Niinpä sain vihdoin seinälle kartan Limingasta, josta on meidän perheelle tullut koti. Limingassa on asuttu jo kaksitoista vuotta ja täällä ovat kaikki lapset syntyneet. 

Lastun päätuote on itseasiassa aidosta puusta ja iskunkestävästä muovista valmistetut todella tyylikkään kännykkäkuoret, mutta siinä sivussa he valmistavat myös muita tuotteita kuten näitä tyylikkäitä kaupunkijulisteita. Yritys on kotimainen ja julisteet on suunnitellaan ja painetaan täällä. Sähköpostiin tulee kuva hyväksyttäväksi ennen kuin juliste lähtee painoon.

Suosittelen lämpimästi!

Tuotteisiin pääset tutustumaan täältä.

6 kommenttia:

 1. Mie haluaisin kans tuollaisen karttajulisteen mutta mulla vähän sama "ongelma" kuin sinullakin että mikäs kaupunki tuohon nyt pitäisi tulla kun on asunut siellä täällä.
  Me muutimme 9v sitten Haukiputaalle juuri ennen lasten koulutaipaleita tai siis esikoisen, ja tänne olen kyllä kotiutunut. Kovin helpolla en täältä lähtisi enää pois <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, vaikea valita sitä kaikista tärkeintä paikkaa! Päädyin kuitenkin Liminkaan, kun tuntui, että meidän perheelle tämä on se yksi ja ainoa koti, vaikka omat juuret eivät täällä olekaan.

   Poista
 2. Nuo karttajulisteet on niin hienoja. Kotikaupungistamme Raumasta on myöskin tuollainen olemassa, mutta meillä ei sitä ole. Kaupunkimme vietti syntymäpäiviään (575 vuotta) pari vuotta sitten, jolloin paikallisen sisustusliikkeen omistaja suunnitteli tiheyskartan kaupungistamme, sen meille aikanaan ostin. Tykkään kovasti ja juliste on jäänyt ostamatta. Nyt esikoinen pyysi julistetta omaan huoneeseensa, joten ehkä sinne karttajulisteen kotikaupungistamme sitten ostan.
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karttajulisteissa on tosiaan jotain viehättävää. Ihanaa, että teillä esikoinenkin osaa arvostaa. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 3. Minä olen miettinyt, että yllätän miehen tilaamalla hänen kotikaupunkinsa Casablancan kartan meille.
  Mukavaa viikkoa sinulle Hansu <3

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!