maanantai 6. elokuuta 2018

Saanko esitellä: Albert Punavuoresta (ja muita kuulumisia parin päivän Helsingin reissulta tokaluokkalaisen kanssa)


Kroatian reissun yhteydessä  (ennen ja jälkeen) vietimme tulevan tokaluokkalaisen kanssa pari päivää Helsingissä. Olen käynyt Helsingissä niin monta kertaa viimeisen vuoden aikana ja pyörinyt keskustan katuja edestakaisin, ettei sille ollut nyt mitään tarvetta. Sen sijaan kävimme uimassa stadikalla, ihastelemassa eläimiä Korkeasaaressa, kiertelimme leikkipuistoja Kampissa ja Punavuoressa, uimme Eiran rannassa ja yövyimme Original Sokos Hotel Albertissa.
Albert (kuvia hotellista alla) tarjosi meille kodinomaisen ja viihtyisän majapaikan lähellä Helsingin keskustaa, mutta kuitenkin kaukana kaikesta hälinästä ja hulinasta. Palvelu Original Sokos Hotel Albertissa oli ystävällistä ja henkilökohtaista, alakerran ravintolan Papa Albertin pitsat ja salaatit maistuivat meille hyvin. Aamupalan rauhallisen ja kiireettömän tunnelman kruunasi rauhallinen jazz-musiikki, joka soi taustalla. Ja ometetti oli suussasulavan herkullista!


Kävelylenkki perjantai-iltana Punavuoressa ja Eirassa oli rauhallinen ja viihtyisä, kadut täynnä upeita rakennuksia ja viiihtyisiä puistoalueita, ja oli vaikea kuvitella, että kilometrin päässä meno olisi ollut aivan toisenlainen.


Minun oli aiemmin keväällä tarkoitus tulla Albertiin yksin ja nauttia ravintolan järjestämästä jazz-illasta, mutta yhtä hyvin Albert sopi majoittumiseen lapsen kanssa. Onni Oravan aarrearkusta löytyi tytölle myös mukavaa puuhaa huoneeseen.


 (Yhteistyössä Original Sokos Hotel Albert)

4 kommenttia:

 1. Tyylikästä matkaseuraa sinulla on ollut. Kuvista päätellen teillä on ollut oikein onnistunut reissu <3
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Hansu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on välillä päästä kahden kesken yhden lapsen kanssa ❤️ Kiitos!

   Poista
 2. Oi ei, miten söpöä seuraa sulla on ollut Helsingissä. <3

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!