keskiviikko 29. elokuuta 2018

Sisustusinspiraatiota syksyyn Maja Decor Shopista


Onko teillä muillakin ollut sisustusinspiraatio vähän kadoksissa kesähelteillä? Päivät on vietetty ulkona, reissuilla ja rannalla, ja kotona on ehtinyt hädin tuskin käydä tekemässä ruokaa ja pesemässä pyykkiä. Nukkumassa.

Nyt kun arki on pyörähtänyt käyntiin ja iltaisin ei paljoa muuta jaksa kuin rojahtaa väsyneenä sohvalle (tai kuskata lapsia), on aikaa katsella ympärilleen ja miettiä, miten sitä kotia tänä syksynä laittaisi. Pihlajan oksia toin maljakkoon sisälle väriä antamaan ja mummolasta tuodut räsymatot löysivät kodikkaan paikan ruokapöydän alta, mutta muuten täällä onkin kaikki vielä kesän jäljiltä aika lailla ennallaan.

Ensi viikolla yksi suosikkiliikkeistäni Maja Decor Shop avaa kivijalkaliikkeensä ovat uudessa osoitteessa Hallituskatu 30:ssä Oulussa. Avajaisia vietetään torstaina 6.9. klo 10-17 ja tuolloin on luvassa paljon syysuutuuksia. Minulla on tarkoitus mennä avajaisiin ja katselin jo valmiiksi muutamia ihanuuksia Maja shopin valikoimasta, joka löytyy nettisivuilta jo nyt (klik).

Tuo "etc. end of thinking capacity" -juliste iskee ihan täysillä. Todellakin välillä tuntuu siltä, että aivot ovat niin tapissa, ettei enää kaikkea pysty muistamaan ja hallitsemaan. Madam Stoltzin pyöreästä, roikkuvasta kynttiläpidikkeestä haaveilin jo viime vuonna joulun alla. Myös mustat simppelit kynttilänjalat, sekä lyhyt että pitkä versio, kiinnostavat. Ne olisivat ajattoman varma hankinta. ERNSTin teepannun voin niin kuvitella lämmittävän pimeinä, sateisina syysiltoina. 

Tyynyjä voisi vaihtaa vähitellen lämpimiin sävyihin ja vesikrassisäilytysrasiat sopisivat samaan tunnelmaan. Pyöreitä pine-pannunalusia on saatavana useassa värissä, ihana lahjaidea! Ja tuo makramee <3 Noissa on jotain niin viehättävää, eikä minulla ole vielä yhtäkään.

Olisiko näissä sinulle jotain mieleistä vai millaisia tunnelmia teidän kodin syyssisustukseen kuuluu?


Kuvakollaasi koottu Maja Shopin nettisivujen kuvista (klik)

2 kommenttia:

 1. Tyyny ja roikkuva kynttiläteline ovat sellaisia, että sopisivat hyvin myös meille.
  Ihanaa torstaita sinulle Hansu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteet olivat vielä ihanimpia paikan päällä ❤️ Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!