sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Joka päivä on ystävänpäivä, vai miten se meni...? Kirjanmerkkejä ja pieniä muistamisia ystävilleYstävänpäivästä on jo puolitoista viikkoa, mutta eihän ikinä ole myöhäistä muistaa ystävää. Siksipä jaan tämän vuoden ystävänpäivävinkit täällä nyt, kun silloin ystävänpäivän alla se rehellisesti sanottu unohtui.

Minusta on ihana muistaa ihmisiä pienillä asioilla aina, kun siihen on joku hyvä syy tai edes pieni tekosyy. Ostin parille kaverille edelliseltä Helsingin reissulta Fazerin kahvilasta pienet pussit shampanjalla ja mansikoilla maustettua teetä. Niiden lisäksi pieniksi muistamiseksi ystävälle sopivat jo värinsä puolesta hempeät ja houkuttelevat Geisha Kismetit. Lisäksi askartelin korttien sijaan kirjanmerkkejä. Nyt kun olen itse aina koukussa lukemiseen, se tuntui luontevalta ja helpolta, mutta käytännölliseltä vaihtoehdolta. Tähän kirjanmerkkiin löytyi malli Pinterestistä, mutta näissähän vain mielikuvitus on rajana. Mietin myös tekstien tekemistä Dymolla. Ehkä ensi kerralla.

Ystävänpäivän sijaan näitä voisi hyvin vielä tuliaisiksi, lähettää ystävälle syntymäpäivän aikaan - tai miksei vain muistaa tärkeää ihmistä ihan ilman sen kummempaa syytä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!