Vuoden tauon jälkeen kaivoin sokerimassat esiin ja askartelin ystävän vauvalle ristiäisiin kakun. Pionista ei tullut ihan pionin näköistä, mutta näyttävä kukka joka tapauksessa. Helmireunusta aion käyttää jatkossakin, se on melko helppo ja näyttävä. Kokeilen sen tekemiseen ensimmäistä kertaa elintarvikeliimaa ja minusta sillä oli helpompi kiinnittää helmet kuin pelkällä vedellä.
Täytteenä oli vakioksi muotoinen mansikka-valkosuklaamousse. Täytteeseen tulee kermaa, tuorejuustoa, survottuja mansikoita (tai muita marjoja) ja sulatettua valkosuklaata. On juuri sopivan makeaa.
Värkkääminen oli niin rentouttavaa, että ehkäpä teen tänä vuonna vielä jonkun toisenkin kakun. Jos olisi enemmän aikaa, niin näitä olisi kyllä mukava tehdä useamminkin.
Todella kauniin kakun olet tehnyt, ihana kukka <3
VastaaPoistasaako kakun täytteeseen tarkan reseptin?kiitos!
VastaaPoista