maanantai 30. marraskuuta 2015

Pökkylän punasella tuvalla joulutunnelmaa hakemassa + alekoodi

  


Viikonloppuna ehdittiin esikoisen kanssa käydä fiilistelemässä joulua Pökkylän punasella tuvalla Luohualla. Putiikkiin oli tehty remonttia sitten viime käynnin ja tila olikin muuttunut entistä valoisammaksi remontin myötä. 

Vaikka ulkona oli syksyinen keli, pääsi sisällä tunnelmoimaan adventtiaikaa. Pökkylässä on aina niin ihanasti laitettu kaikki esille, että tekisi mieli ottaa koko sisustus mukaan ja siirtää se omaan olohuoneeseen.

Ihan tyhjin käsin en tälläkään kertaa kotiutunut, mutta niistä hankinnoista lisää myöhemmin.

Jos teillä on käyntiä vähääkään tuossa/tässä suunnassa, kannattaa ehdottomasti ajella Punaselle Tuvalle katsastamaan paikka. Punanen tupa on auki myös sunnuntaisin nyt joulun alla (itsenäisyyspäivää lukuun ottamatta tietysti.)

Jos poikkeat paikalle, muistathan mainista olevasi blogini lukija. Koodilla "valkoinen" saat 10% alennusta koko puodin valikoimasta (sisältää mm. Vintage-maaleja Ja Greengate). Lukijaetu voimassa sunnuntaihin 13.12. asti!

Ja jos joku tuttu on menossa, niin napatkaahan minut matkaan. Olen valmis uudelle visiitille milloin vaan ;)

2 kommenttia:

  1. Mä niin näen itseni sinkoilemassa tuolla putiikissa ympäriinsä ja ihastelemassa kaikkea. Mukaan saattaisi lähteä köyhänhopeiset koristeet, miniluistimet ja tuollainen hatturasia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Köyhäinhopeiset koristeet olivat puoleen hintaan, joten arvaat varmaan, että pari sellaista piti ostaa ♥

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!