keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Poro tuli taloon
Alle kuukausi jouluun!

Posti toi minulle viime viikolla ihanan paketin: AmandaB:n valkoisen poron. Ja niin tyypillisesti itselleni nyt jahkailen, mihin sen sijoittaisin. Se sopisi kauniisti kuistille, mutta toisaalta takan edusta kaipaa enemmän jotain uutta piristystä. Siksi se jäänee siihen muistuttamaan olohuonettakin talvesta, joka muuttui tänään täälläkin taas loskaiseksi syksyksi... En jaksa kuitenkaan siitä välittää. Nautin talven tunnelmasta sisätiloissa.

Poro saatu bloginäkyvyyttä vastaan AmandaB:sta. Suuri kiitos sinne!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Hyvällä tuurilla teilläkin on kohta sellainen. Sain toisen meidän pikkujouluihin arvottavaksi 😊

   Poista
 2. Tee niinkuin minä, vaihtele paikkaa muutaman päivän välein :)

  VastaaPoista
 3. Ihana poro! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. On se vaan kaunis poro <3
  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 5. Oi kun ihana!!! Yritin löytää tätä AmandaB:n sivuilta, mutta en löytänyt :( Mistä olet tämän hankkinut, tahtoo myös!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poro on AmandaB:n nettikaupasta, tässä linkki siihen http://www.amandabshop.com/shop/product?q=7213

   Poista
 6. Poro näyttää tosi kivalta... ihana toi teidän kuisti... onko se lämmin? Meillä on myös kuisti, mutta siinä ei ole lämmitystä eikä eristeitäkään, kun rakennusvuosi oli 1928, joten silloin ei niitä tehty lämpimiksi : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuisti on eristetty. Ei siellä omaa lämmitystä ole, mutta yleensä meillä on ovi auki olohuoneeseen ja kuistikin lämpimänä (toki aavistuksen olohuonetta viileämpi). Meidän talo on rakennettu 1997, vaikka tyyli ei ihan äkkiseltään 90-lukuun viittaa :D

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!