maanantai 9. marraskuuta 2015

Tuunattu nukkekoti
  
Käsi ylös, kenen kaikkien kaapeista löytyy tällainen 80-luvun lapsuudesta tuttu Lundby-nukkekoti?

Äiti on tämän meille omista varastoistaan roudannut ja se on pölyttynyt meidän vaatekaapissa, kunnes ehkäpä Onnelin ja Annelin innoittamana, alettiin sitä lasten kanssa tapetoida. Siitä tuli aivan uusi tosi pienellä vaivalla! Liisteröin oikeita tapetteja seiniin ja nyt vain listat ja huonekalut puuttuvat..

Nukkekotiin muutti Emma's and Mama'silta tilattu Mailegin talvihiiri, jolle tilasin samalla rummun, kelkan ja sukset.

Nyt ottaisin mieluusti vastaan vinkkejä siitä, mistä voisi saada kivoja nukkekodin kalusteita...?

10 kommenttia:

 1. Kyllä löytyy ja on nyt tytöillä. Joskus meinasin kans sen tuunata, mutta en sitten raaskinutkaan, kun oli niin hyvä kuntoinen - nyt saanut vähän osumaa tyttöjen leikeissä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun vanhassa alkoi kyllä olla pinnat jo melko surkeassa kunnossa. Nyt on lapsistakin mukava, kun ovat itse saaneet osallistua tuunailuun ja laittamiseen :)

   Poista
 2. Oi miten kiva tuunaus! Minä sain myöskin joskus 80-luvun lopulla tuollaisen nukkekodin joululahjaksi. Nukkekoti on lapsuudenkodissani edelleen tallessa, pitäisköhän ottaa se seuraavalla kerralla mukaan :) Tuunasitko muuten ulkopuoleltakin tuon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otahan ihmeessä! Tapetoin myös ulkoseinät ja katon :) Alkoi olla aika rumassa kunnossa.

   Poista
 3. Oi, kun on ihana! Juuri viime kesänä tuollainen samanmoinen nukkekoti päätyi lapsuudenkodistani kaatikselle. Harmittavasti oli lojunnut kosteassa ulkovarastossa niin pitkään, etten viitsinyt ottaa käyttöön. Jostakin pitäisi nyt kiva nukkekoti tyttärelle löytää joulupukin konttiin, ehkäpä etsin käytettyä ja alan sitten remppahommiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuunaus oli ihan kivaa :) Meillä kuopuksella on kyllä jo ennestä Kidcraftin iso nukketalo, johon barbitkin mahtuvat. Nyt on kaksi vähän erityylistä ;)

   Poista
 4. Facebookissa on nukkekotiryhmiä, niistä voisi löytyä kauniita kalusteita hiirulaisen taloon.

  VastaaPoista
 5. Minulla oli iso ja hieno Lundbyn nukkekoti lapsena, mutta pikkuveljeni pistivät sen "palasiksi"... en välittänyt asiasta ennen kuin sain tyttären... Pari joulua sitten likalle ostettiin kartanonukkekoti. Tykkäsin siitä, kun sen ovet saa kiinni. Muuttaessani nykyiseen taloomme bongasin sen kellarista edellisten asukkaiden jättämän pienen Lundby nukketalon ja ajatuksena on ollut tuunata se itselleni koristeeksi (nostalgiaa)... olette laittaneet omanne tosi kauniiksi : )

  VastaaPoista
 6. Ja käy tutustumassa kaverini nukkekoti maailmaan... hänellä on varmaan kymmenen nukkekotia sisustettuna eri teemoin... Hannelen miniatyyrimaailma; http://miniatyyrimaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!