lauantai 28. marraskuuta 2015

Viime hetken adventtikynttiläaskartelutYhdet adventtikynttilät laitoin esille jo isänpäivän aikaan, mutta joulukoristelaatikoita purkaessa löysin totaalisesti unohtamani, viime joulun jälkeisestä alennusmyynnistä ostamani enkelit, joissa on numerot 1-4. Eihän näitä voinut jättää käyttämättä, joten äkkiä tutuilta tyhjiä viinipulloja hamstraamaan. Kaapista löytyi sopivasti valkoista spraymaalia, joka kuitenkin tietenkin loppui kesken. Onneksi samaisesta varastosta löytyi jo pari vuotta sitten ostamani lumispray, jolla viimeistelin pullojen vajaaksi jääneen värityksen. Mies onnistui olemaan positiivinen ja sanoi, että ne ovat tosi hienot juuri tuollaisina epätasaisina. Eikä pistä omaankaan silmään.

Kyllähän yhteen isoon taloon parit adventtikynttilät mahtuu. Aikaisemmin askartelemani ovat kuistilla (kuvia täällä) ja nämä keittiössä. Huomisen adventin myötä saa viimeistään kääntyä joulumoodiin ja alkaa todella odottaa tulevaa juhlaa. Ihanaa joulunalusaikaa!

3 kommenttia:

  1. Ei mullekaan pistä silmään, miellyttää jopa enemmän kuin luulen että täysin tasaiset. :) Kiva seurata sun puuhailuja täällä.

    VastaaPoista
  2. Oikein hienot on ja miellyttävät silmää ihan tosissaan. Kauniit <3

    VastaaPoista
  3. Kauniit! Ja täällä on muutenkin taas niin ihania kuvia! Niin kaunista ja tunnelmallista on teillä!!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!