sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Kahden kesken kaupungissa


Original Sokos hotel Arina tarjosi meille miehen kanssa yhteistyön merkeissä mahdollisuuden pieneen irtiottoon kaupungissa kahden kesken. Hotellin hississä mainostettiin Instagram-kuvakisaa, jossa toisena hashtagina oli #sydämellinenkotikeskelläkaupunkia. Tuo hashtag kuvaa hyvin meidän suhdetta Arinaan. Siitä on vuosia, kun olemme missään muussa hotellissa Oulussa yöpyneet. Arinassa sen sijaan käymme useamman kerran vuodessa. Arinaan on niin helppo tulla mistä tahansa illanvietosta ja jo ihan samassa korttelissa on kaikki mitä tarvitsee: ravintola, kahvila ja kauppakeskus Valkea nurkan takana.

Tällä kertaa oli hotellia katsellessa viime tipassa liikkeellä eikä montaa huonetta ollut enää jäljellä. Vastaanotosta varoiteltiin, että meidän huoneeseemme voi kuulua yökerhon ääniä. Käydessämme nukkumaan, sammutettuamme oman telkkarin, huomasimme vaimeaa, tasaista jumputusta. Ei kuitenkaan mitään sellaista, mikä olisi häirinnyt unen saantia, vaikka olen todella huono nukahtamaan. Itse asiassa nukuimme molemmat harvinaisen sikeät yöunet ja aamulla kellon soidella kymmeneltä (kiitos yhteentoista asti kestävän aamiaistarjoilun!) olimme yllättyneitä, että olimme niin autuaasti nauttineet unista siihen asti.

Arinasta käsin kävimme illalla syömässä ja nautimme jälkkäriteet alakerran Coffee Housessa. Iltaa vietimme Nelivitosessa erään tuttavan synttäreiden merkeissä: nauroimme itsellemme vähän pidempää ikää stand up -showssa ja jammailimme bändien tahdissa.

Jospa tällä kahden kesken vietetyllä laatuajalla pärjäisi seuraavien ties kuinka monen kiireisen ja erillään vietetyn viikonlopun yli. Nämä irtiotot tulevat aina tarpeeseen!


P.S. Jos suunnittelet lomaa Ouluun ja olet enemmän ajoissa huonevarauksen kanssa kuin me olimme, niin lämmin suositus Original Sokos Hotel Arinan Luoto-huoneelle. Kuvia ja tunnelmia huoneen rauhoittavasta tunnelmasta viime vuodelta löytyy täältä.
2 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää hyvältä erityisesti nuo macaronsit! Saitteko kiivit syötyä kätevästi haarukoilla? Itse olen tottunut käyttämään niiden kanssa lusikkaa. Kuka muuten oli tämä stand-up -koomikko, joka piristi teidän iltaa? Toivottavasti pääsette pian uudestaan hotellilomalle!

  Terveisin
  Miesihannemies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa kiwit jäivät syömättä 😄 Illassa oli neljä, tai oikeastaan viisikin, stand up -koomikkoa.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!