maanantai 10. syyskuuta 2018

Kun haluaisit juhliin jotain näyttävää ja juhlavaa, mutta oikeasti aikaa ei ole juuri mihinkään... (Help! Helpot vinkit tervetulleita!)


Ruuhkavuodet, ruuhkavuodet... Joskus minä vielä näitä kaipaan, vai miten se meni?

Mies on lauantaihin asti oppilaiden kanssa reisussa, minä lähden ensi tiistaina pojan kanssa viikoksi jalkapalloleirille. Siinä välissä pitäisi viettää esikoisen synttärit ja tehdä vähän jalkapallotalkoita + hoitaa normikuskauksia jne. En ole ihan varma, missä välissä juhlia varten leivotaan tai edes siivotaan, vaikka sitten toinen puoli minusta suunnittelee mielessään jotain ihanaa ja näyttävää.
Miten yhdistää nämä kaksi? Helppous, mutta näyttävä juhlavuus? 
Vinkit enemmän kuin tervetulleita!

Viime kuussa vietettiin miehen synttäreitä. Tuokin viikonloppu oli sellainen, että sen jälkeen, kun ensimmäiset lähtivät kouluun perjantaina, oltiin seuraavan kerran koko perhe koolla sunnuntai-iltana puoli yhdentoista aikaan. Kuitenkin tällainen juhlaihminen halusi jotain pientä järjestää. Onneksi on kaupan pakastealtaat ja hedelmähyllyt. Iltapalalla nautittiin gluteenitonta mutakakkua vaniljajätskin kanssa, viinirypäleitä ja lasilliset Pommacia. 

Esikoisen synttäreille tulee muitakin vieraita kuin oma perhe, joten jotain vähän isompaa pitäisi keksiä, mutta olisiko tuo niin paha, jos ainakin kaverijuhlat vetäisi ihan kaupan tuotteilla? Sukulaisille pitänee kakku leipoa  (jos ei muiden niin itseni takia).2 kommenttia:

  1. Silloin kun on kiire, oikeiseminen kaupan valmiilla tuotteille on enemmän kuin ok. Sukulaisille väännät kakun, niin kaikki on tyytyväisiä :9

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!