torstai 6. syyskuuta 2018

Maja Shop avasi ovensa Hallituskadulla


Maja Decor&Lifestyle Shop avasi tänään ovensa uudessa osoitteessa Hallituskatu 30:ssä Oulussa. Me Oulun seudun sisustus- ja lifestylebloggaajat pääsimme jo eilen illalla kurkkaamaan liikkeen uusiin tiloihin. Viime viikolla kirjoittelin etukäteen katselemistani suosikkituotteista, mutta paikan päällä arvatenkin löytyi vielä uusia. Alla olevan kuvan kukkateline ja sen matalampi kaveri tarttuivat mukaan kotiin, niistä lisää myöhemmin.


Maja Shop on saanut uudessa liiketilassa valoisan ilmeen ja se on sisustettu kauniisti ja harkiten luonnollisilla sävyillä. Puun ja vihreän eri sävyt mustaan yhdistettynä olivat osa Maja shopin ilmettä jo aikaisemmin Kirkkokadulla. Maja Shopista löytyy paljon kotimaisia tuotteita ja siellä halutaan suosia pienien toimittajien valikoimia - sellaisia tuotteita, joita ei ihan joka paikasta saa.

Itseäni viehättävät esimerkiksi laaja valikoima julisteita ja kortteja, kauniit makrameet (joita saa myös tilaustyönä) sekä (varsinkin näin syksyn kolkutellessa ovelle) teepannut ja kynttilätuotteet.


Maja Shop tarjoaa myös stailauspalvelua!

  
Kiitos mukavasta illasta Maja Shopille ja bloggaajaystäville!

5 kommenttia:

  1. Apua miten paljon ihania tavaroita. Ihanan näköinen paikka muutenkin!
    Kivaa loppuviikkoa sinulle Hansu <3

    VastaaPoista
  2. Oi, miten ihastuttava butiikki. Ja, erityisesti kiinnitin huomiota ihastuttavan sävyisiin seiniin mitä liikkeessä on. Niin, ja toki kauniita tavaroita myytävänä. Löysin jo heti mitä meille kotiuttaisin.
    Muakavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!