perjantai 28. syyskuuta 2018

Salou, Cambrils ja Tarragona - aurinkoa, ystäviä ja jalkapalloaKäyn todella harvoin ulkomailla samassa kohteessa kahta kertaa. Salouhun kuitenkin palattiin pojan jalkapallojoukkueen kanssa toista vuotta peräkkäin jalkapalloleirin merkeissä. Leiri alkoi ikimuistoisella elämyksellä Camp Noulla Champions liigan pelissä, jossa Messi teki FC Barcelonalle kolme maalia ja kotijoukkue voitti hienosti 4-0. Siellä ei valitettavasti ollut kameraa mukana.


Majoitus joukkueelle ja mukava matkustaville perheille oli tänäkin vuonna järjestetty Cambrils Parkin lomakeskuksen mökeissä noin kilometrin päässä FutbolSaloun treeni- ja pelikentistä. Cambrils Parkissa on neljä allasaluetta, ruokala sekä useampi ravintola, kauppa, leipomo jne. Kaikki tarvittava. 


Pelaajat kävivät joka päivä treenaamassa ja useina päivinä oli myös peli. Treeneihin käveltiin, peleihin sai bussikyydin.


Pelikentät Saloussa ovat upeassa kunnossa ja valmentajat huippuluokkaa. Pelaajat lähtivät innolla treeneihin, joissa kuulosti olevan hauskaa ja hyvä tekemisen meininki. Hikisten treenien jälkeen kelpasi palailla uimaan allasalueelle.Poikien treenatessa meillä äideillä oli aikaa pyöräillä pitkin kilometrien mittaista rantakatua Salouhun ja Cambrilsiin. Hienoa, vaaleaa hiekkaa ja omat kaistat pyöräilijöille. Viimeisenä iltana ehdittiin mereen uimaan ja Salouhun jalkapallopaitoja ostamaan myös pojan kanssa yhdessä.Viime vuonna emme ehtineet tutustua Tarragonaan, mutta onneksi tänä vuonna tuli lähdettyä. Todella viehättävä kaupunki historiallisine nähtävyyksineen! Amfiteatteri kiinnosti myös poikia.


Parasta näissä joukkueen kanssa tehtävissä reissussa on hyvä seura. Kun pojalla on kavereita ja äidillä on kavereita, molemmilla tekemistä riittää, ja toisaalta kuitenkin välillä voidaan karata omille poluille myös kahdestaan. Intensiivinen viikko, mutta nyt on jo aurinkoa ja tuota tunnelmaa ikävä.

1 kommentti:

  1. Kuulostaapa tosi kivalta reissulta <3
    Ihanaa viikonloppua koko teidän perheelle!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!