maanantai 16. marraskuuta 2015

Kuisti







Instassa jaoin perjantaina kännykkäräpsyn meidän takakuistista. Olen siihen nyt niin tyytyväinen, etten malttanut olla kuvaamatta, vaikka ei ollut aikaa kaivaa kameraa esiin. 

Olen kaivannut kuistille jotain löhöpaikkaa. Kirpparilla katselin jo pitkään vanhaa rautaista sairaalasänkyä sillä silmällä, mutta viime viikolla keksin, että sehän sopii täydellisesti kuistille sohvaksi. Hintaakin oli juuri laskettu, joten meillehän se muutti. 

Ajattelin, että lapset voivat nautiskella siinä kaakaot paljusta tullessaan tai itse voisi köllähtää siihen kynttilänvalossa kirjaa lukemaan.

Samalla sängyn myötä kuisti sai talvisemman, valkoisen ilmeen. Ostin ikkunaan ison tähden ja sohvalle pari uutta tyynyä. Sohvan eteen asettelin jalalliselle tarjottimelle valmiiksi niitä kaakaomukeja ja lattialle niiden viereen piparipurkin. Havuja onneksi löytyy omalta pihalta enemmän kuin tarpeeksi joulun tunnelmaa luomaan.

Amaryllis katkesi matkalla, mutta näyttää mukavasti aukeavan maljakossakin.

Lapset tulivat jo kuistia tyytyväisinä testaamaan. Eiköhän tämäkin lisähuone pääse nyt ahkerampaan käyttöön!

12 kommenttia:

  1. Niin kaunis ja rauhallinen tunnelma kuvissa <3

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanat kuvat <3 Noita sairaalasänkyjä tulee enää harvoin vastaan, joten hyvän löydön olet kyllä tehnyt! Ihanasti sopii teidän kuistille <3

    Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihana, kun välillä löytää jotain sisustukseen sopivaa aarretta 😊

      Poista
  3. Todella kaunis kuisti <3 Aivan ihana, tunnelmaa täynnyä <3

    VastaaPoista
  4. Niin kaunista ja ihana tunnelma kuvissa!

    VastaaPoista
  5. Kaunista... vaihdoin juuri itsekin kuistillemme valkoiset verhot... meillä on kuistilla vanha heteka... siinä on ihanaa rentoutua ja katsella puutarhaan, jos sataa tai on liian kuuma tai kylmä ilma ulkona : )

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!