maanantai 8. elokuuta 2016

Eskarilaiselle koulupöytä


Yläkerran raivaus- ja siivousoperaatiossa vaihdeltiin vähän huonekalujen paikkoja tyttöjen huoneiden välillä. Tällä viikolla eskarin aloittava kuopus sai oman työpöydän isosiskon huoneesta. Eihän eskarilaisella vielä läksyjä ole, paljoa ainakaan, mutta pikkuneiti on meidän lapsista innokkain piirtelijä, kirjoittelija ja askartelija, joten pöytä on hänen huoneessaan todennäköisesti eniten käytössä. 

Pöydän maalasin valkoiseksi pari vuotta sitten, mutta kirjoituspöydässä ei tahdo maalipinta niin älyttömän siistinä pysyä käytössä, joten sutaisin päälle uuden kerroksen maalia ja vahasin pinnan tässä siirron yhteydessä. Jospa tuo taas hetken pysyisi siistinä. Jos löytäisin mieleisen kirjoitusalusen pöydän pintaa suojaamaan, ostaisin sellaisen. Nuo Prismoista ja muista löytyvät prinsessat ja hepat eivät vaan oikein miellytä silmää.

Repun suhteen käydään vielä neuvotteluja. Äiti on sitä mieltä, että tyttö saa valita jonkun kotoa jo löytyvistä omista tai siskon vanhoista. Muillekin on ostettu uusi reppu sitten vasta kouluun ja  isosiskolla on parikin täysin ehjää ja siistiä reppua käyttämättömänä.

9 kommenttia:

 1. Meillä on alustana ikean kirkkaat alustat joiden alle voi laittaa sitten just mieleisiä kuvia tai vaikka lukkarin

  VastaaPoista
 2. Ihana oma työpöytä tytöllä nyt.
  Kivaa maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Ompa nätti huone! Meillä myös lapset saaneet omat ja uudet reput vasta kouluun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu! Onhan se koulun alku vielä isompi askel ainakin tuollaiselle, joka on ollut samassa päiväkodissa jo neljä vuotta ja siirtyy nyt vaan yläkertaan. Ensi vuonna ei kukaan enää joka hetki katso perään.

   Poista
 4. Kylläpä on kertakaikkisen herttainen huone! ❤

  VastaaPoista
 5. Meillä on myös Ikean kirkkaat alustat ihan sellaisenaan. Välillä on ollut käytössä sellainen pilven mallinen alusta, mutta se on vähän liian pieni ja täten hankala etenkin piirustuspaperin alla.
  Olin ajatellut, että lapset saisivat kouluun mennessä uudet reput, koska Fjällrevenin Kånken oli palvellut syntymästä lähtien viikonloppureissulaukkuna. Mutta tytär itse totesi eskarissa, että ei tarvitse kouluun uutta reppua, koska hänellä on jo niin hyvä reppu! Eli emme hankkineet uutta reppua, koska tottahan hän puhui. :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!