sunnuntai 21. elokuuta 2016

Vaatekutsuja ja lasten harrastuksia... Kiire!Minulla on sellainen hämärä mielikuva, että viikko sitten tähän aikaan olisin ajatellut, että kohtuullisen leppoisa viikko on tulossa. Mitähän unta näin? Maanantaina ja perjantaina on kuljettu tanssiryhmien pääsykokeessa, tiistaina, torstaina ja viikonloppuna ollut pojalla jalkapalloa ja keskiviikkona jääkiekkoa. Sen lisäksi olen käynyt vieraana kaksilla vaatekutsuilla ja järjestänyt itse yhdet.

Olen leiponut kutsuille mokkapalaa, mutakakkua ja muffinsseja, miehelle synttärikakkua ennen kuin hän karkasi sorsajahtiin varsinaista päivää juhlistamaan ja pojan joukkueelle kotiturnaukseen kakkua, pelaajille päivän päätteeksi nautittavaksi.

Niin ja olenhan toki töissäkin käynyt, enkä ole paljoa ehtinyt edes viikonlopun aikana huomata, että mies on ollut jo pari yötä poissa kotoa. Onneksi lapset ovat olleet superreippaina. Tänäänkin koko päivä meni turnauksessa helposti, kun jokaisella oli omia kavereita. Poika pelasi, pienempi neiti leikki ja isoin oli onnenpyörän hoitajana ja kassaneitinä. Ilmoittautui jo vapaaehtoiseksi seuraavaankin turnaukseen.

Onneksi minä taas elän siinä (harha?)luulossa, että ensi viikko on väljempi. :D

P.S. On meillä muuten taas uusi mattokin olohuoneessa. Taas. Mutta tämä on oikeasti juuri se, mitä olen jo vuosia etsinyt! <3

11 kommenttia:

 1. Ihana matto teillä on olkkarissa.
  Kiirettä pitää täälläkin.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Vauhdikasta arki siellä, paljon olet ehtinyt ☺ Huomannut saman itsekin että postaukset harvenneet kun loma loppui,mut eiks se ollut niin että vähemmän on enemmän 😉

  VastaaPoista
 3. Kaunis matto! Voimia tulevalle viikolle! Paljon on ollut ohjelmaa, yhdelle viikolle :D Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä viikko on onneksi alkanut väljemmin 😊

   Poista
 4. Tuo matto sopis meidänkin olkkariin pienempien just samanlaisten kaveriksi. Mistä oot ostanu? :)

  VastaaPoista
 5. Voi mitä herkkuja pöydässä. Matto tosiaan ihanan raikas ja tarpeeksi iso.

  VastaaPoista
 6. Herkkuja, Kauniita kuvia <3

  http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!