sunnuntai 7. elokuuta 2016

Raivauksen tulosta, osa 1


  Kolme isoa Ikean kassillista ja neljä vähän pienempää kuitukassia odottaa valmiiksi hinnoiteltuna kirpparille pääsyä. Aamulla ajan ensimmäisen kuorman. Yläkertaan on pitkästä aikaa ilo mennä. Kaikki (ainakin melkein) on paikoillaan. Eikös se ole hyvä lähteä tästä uuteen kouluvuoteen?

Nelosluokkalaisen huoneesta tosin puuttuu vielä koulupöytä, mutta iskä lupaili huomenna viimeistellä projektinsa. Lisäksi pitäisi iso peili kiinnittää seinään ja jonkinlainen tasohylly hommata pienen työpöydän apusäilytystasoksi.

Vaatteet ovat paremmin järjestyksessä kuin aikoihin uuden vaatekaapin ja -rekin ansioista. Vaatteita on myös vähennetty reilulla kädellä. Jospa nyt kaapissa olisi vain suurin piirtein tarpeellinen, ehjä ja ainakin sopivankokoinen.

8 kommenttia:

 1. Voi kun saisit itseäni niskasta kiinni ja saisin raivattua oman vaatekaappini. Lasten vaatteet olen sentään saanut karsittua.
  Ihanalta näyttää koululaisen huone <3

  VastaaPoista
 2. Mää kuuntelin tontin nurkassa marjoja poimiessa, että mitä siellä rempataan. Mihin meinaat kamat viedä? Itselläkin ois kassi tolkulla myytävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rempataanko? :D Mikko varmaan on autotallissa jotain hommaillut. On siistinyt sitä takavarastoa pitkin kesää. Voi, kun tapahtuskin jotain oikeaa sisälläkin... Vien tavarat ihan tuohon paikalliselle. Se on niin paljon helpompaa kuin alkaa kuskaamaan Ouluun, vaikka myynti varmaan olis siellä parempaa.

   Poista
 3. Meilläkin on siivoiltu ja karsittu, miten ihmeessä sitä tavaraa (ja vaatetta) aina kertyykin niin kamalasti. Nyt haasteena olisi enää varata kirpparipöytä ja koittaa meneekö mikään kaupaksi... Teillä on niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan kans aina haaste, että mitä tekee niille, jotka ei mene kaupaksi... 😃 Kiitos!

   Poista
 4. Täällä samat puuhat menossa ja kirppispöytä jo varattu. Ne, mitkä ei mene kaupaksi, vien henkkamaukalle, niin saadaan alekuponkeja uusien vaatteiden ostoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, enpä tiennytkään, että henkkamaukalla on sellainen systeemi. Kiitos vinkistä!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!