tiistai 2. elokuuta 2016

Vanhan matka-arkun uusi ilme


Jos joku on oikein tarkkaan ja ahkeraan seurannut blogia kesänkin ajan, saattaa muistaa noin kuukausi sitten maakuntakierroksella tekemäni löydön: Vanhan matka-arkun. Niinä harvoina lomapäivinä, jotka vietimme kesäkuussa kotona, se sai vähitellen uuden ilmeen. Hioin sisäpinnan aika reilusti, kaikki vanhat paperit ja pinnat pois. Maalasin Vintage-maalilla ulkopuolelta sekä sisäpuolelta yläosan pinnan, varsinaisen säilytysosa sisäpinnan tapetoin edulisella tapetilla ja rajasin mustalla washiteipillä. 

Ainakin toistaiseksi matka-arkku löysi paikkansa olohuoneesta, jossa se toimii säilytyskalusteena sekä tarvittaessa pienenä apupöytänä. Se on todella jämäkkä, joten sen päälle voi huoletta laskea vaikka teekupposen.

Kuvia arkusta alkuperäisessä kunnossaan täällä.

Seuraavat sisustusprojektit liittyvätkin vähän alkavaan kouluvuoteen. Tässä ollaan lasten kanssa juuri tekemässä lähtöä Ikeaan hakemaa vaatekaappia ja -rekkiä tms. ja iskä jää tekemään esikoiselle uutta koulupöytää, vanha iso siirrettiin eskariin menevälle siskolle. Lasten huoneet saavat uutta ilmettä pitkästä aikaa! Ehkä käydään samalla reissulla ostamassa muutamia uusia kyniä, siitähän se koulusyksyn odotus vähitellen sitten alkaa.  

6 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!