tiistai 9. elokuuta 2016

DIY-kalusteita nukkekotiin


Viime syksynä me lasten kanssa tapetoitiin minun vanha Lundbyn nukkekoti sisältä ja ulkoa. Sen jälkeen se on mennyt melko vähillä kalusteilla, kunnes löysimme varaston perukoille unohdetun laatikon, jossa oli vähän pöytää ja lipastoa jne.

Valikoima täydentyi, kun kävimme Tampereen reissulla Hyvän tuulen puodissa ja löysimme sieltä meille aivan uuden tuttavuuden: Minihalin askarreltavat nukkekodin tarvikkeet. Ostimme pari pientä pakkausta kokeeksi ja värkkäsimme niistä karkkikartioita ja kakkujalkoja nukkekotia koristamaan. Pientä näpertämistä leikkaaminen, taittelu ja liimailu oli, mutta ei mitenkään kovin hankalaa. Viisivuotias leikkasi selkeämmät muodot, minä pienimmät piiperrykset ja yhdessä liimailimme. 

Näitä Minihalin askarreltavia Nukkekodin tarvikkeita on Hyvän tuulen puodissa ihan laidasta laitaan: kaakeliuunia, kahviautomaattia, vanhoja ikkunoita ja ovia, ruokia ja tarjoiluastioita jne. Tosi suloisia ja paljon edullisempia kuin valmiina ostetut. Kannattaa katsastaa valikoima täältä.

Tänä iltana olisi ohjelmassa koulu- ja eskarireppujen pakkausta. Arki on täällä!

8 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia pieniä yksityiskohtia nukkekotiin.
  Kivaa paluuta arkeen teillekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Unirytmit on pikkusen sekaisin, ei kassa tässä muuta 😅

   Poista
 2. Ihania juttuja <3 Kohta saa meidänkin neidille alkaa nukkekotia väsäämään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Nukkekodin väsääminen on kyllä mukavaa 😊

   Poista
 3. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!