tiistai 9. elokuuta 2016

DIY-kalusteita nukkekotiin


Viime syksynä me lasten kanssa tapetoitiin minun vanha Lundbyn nukkekoti sisältä ja ulkoa. Sen jälkeen se on mennyt melko vähillä kalusteilla, kunnes löysimme varaston perukoille unohdetun laatikon, jossa oli vähän pöytää ja lipastoa jne.

Valikoima täydentyi, kun kävimme Tampereen reissulla Hyvän tuulen puodissa ja löysimme sieltä meille aivan uuden tuttavuuden: Minihalin askarreltavat nukkekodin tarvikkeet. Ostimme pari pientä pakkausta kokeeksi ja värkkäsimme niistä karkkikartioita ja kakkujalkoja nukkekotia koristamaan. Pientä näpertämistä leikkaaminen, taittelu ja liimailu oli, mutta ei mitenkään kovin hankalaa. Viisivuotias leikkasi selkeämmät muodot, minä pienimmät piiperrykset ja yhdessä liimailimme. 

Näitä Minihalin askarreltavia Nukkekodin tarvikkeita on Hyvän tuulen puodissa ihan laidasta laitaan: kaakeliuunia, kahviautomaattia, vanhoja ikkunoita ja ovia, ruokia ja tarjoiluastioita jne. Tosi suloisia ja paljon edullisempia kuin valmiina ostetut. Kannattaa katsastaa valikoima täältä.





Tänä iltana olisi ohjelmassa koulu- ja eskarireppujen pakkausta. Arki on täällä!

7 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!