sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannushäät


Siskon ihanat häät kaason roolissa onnellisesti takana! 

Itsellä suuri osa päivästä meni juonto- ja järjestelyhommissa, joten kuvaus jäi vähälle. Ihana olisi ollut ottaa enemmänkin kuvia upeaksi saadusta juhlapaikasta, kauniista hääparista ja lapsista, jotka olivat kerrankin (juhlien alkaessa) viimeisen päälle laitettuina. Innolla odotan, että näen koko päivän mukana olleen valokuvaajan otoksia!

Juhlien eteen oli tehty paljon töitä ja ne olivat täynnä ihania yksityiskohtia. Esille oli tuotu morsiusparin vaatteita ja harrastusvälineitä lapsuudesta, lapsille oli koottu leikkinurkka, kattoon oli ripustettu paperipallovalaisimia ja kankaita tuomaan juhlan tuntua, seinälle naulattu hääparin puupalasille siirtämiä kuvia. Juhannushäihin sopi erinomaisesti pöytiin tuodut luonnonkukat yhdistettyinä lasipurkissa oleviin, puukiekkojen päällä oleviin kynttilöihin sekä ripuista muotoiltuihin renkaisiin. (Näistä pitäisi nyt olla niitä kuvia, että  ymmärtäisitte kokonaisuuden.)

Vieraskirja toteutettiin selfie-nurkkauksen avulla. Vieraat kävivät ottamassa kuvan valmiiksi asennetulla kameralla, johon ole kaukosäädin/laukaisin ja täyttivät vieraskirjaan sivun, jonka viereen kuvat myöhemmin liitetään. 

Tytöille tilasin jo aikaisin keväällä Dollcaken mekot hienohelmasta ja ne toimivat erinomaisesti morsiustytön asuina. Pojalle ostin puvun H&M:ltä. Oman mekkoni tilasin Zalandolta. Se oli vähän turhan iso, mutta onneksi pysyi päällä koko päivän :D

Ohjelmaa oli paljon. Kauniita lauluesityksiä, viihdyttäviä puheita ja joitain leikkejä. Tanssimaan päästiin illan päälle ja bändi huolehti hienosti bileet loppuun. Tunnelma oli lämminhenkinen - rento, mutta juhlava. Hääpari vaikutti tyytyväiseltä ja se on pääasia. Toivottavasti myös vieraat viihtyivät.
5 kommenttia:

 1. Oi miten upeat häät ja ihania kuvia.
  Juuri perjantaina pohdin, että vietetäänkö enää juhannushäitä kun ajoimme oman hääpaikan ohi ja siellä parkkipaikka huusi tyhjyyttä. Olisipa ihana päästä.tänäkin kesänä häihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat olla juhannushäät aika harvinaisia nykyään - liekö osasyynä se, että esimerkiksi kampaajasta joutuu maksamaan moninkertaisen hinnan ja sen takia mekin päädyttiin turvautumaan omien ja tuttujen käsiin. Minusta juhannushäissä on kyllä tunnelmaa! Meillä onkin tänä kesänä pitkästä aikaa kolmet häät. Ihanaa!

   Poista
 2. Voi miten ihania yksityiskohtia pöydissä on ollut. Teidän asut on kyllä olleet ihan hurjan kauniit <3

  VastaaPoista
 3. :) Nii. Täydellistä ja ihanaa. Ja nii suuri syy siihen oli mm. se ohjelma, jonka te kaasot veditte älyttömällä työllä kokoon! Toivottavasti ne kuvat pian tulevat ja saat tähän täydennystä. Internet on välillä aika hankala ja ei toimi niinku pitäis (ne kuvat ei meinaa suostua nyt latautumaan millään kokonaisuudessaan..).. Mutta kiitos vielä, rakas sinä. Tuhannetta kertaa! :) <3 !!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!