tiistai 30. kesäkuuta 2015

Toscanan auringon alla


Aurinkoa, hikeä, uimista, kauniita maisemia, italialaisia herkkuja, yhdessäoloa perheen kanssa, pyykinpesua. Niistä on meidän loma tehty.

Äiti täyttää pian kuusikymmentä ja sen kunniaksi tulimme koko perheen voimin Toscanaan juhlimaan. Isän ja äidin vuokraamassa talossa on pienempiä huoneita ja huoneistoja jokaiselle perhekunnalle, oma allas ja upea pihapiiri meidän porukalle. Lämpötila laskee pariinkymmeneen vain yöllä. Päivisin kolmenkymmenen asteen helteessä yritetään suojautua paahteelta aurinkovoiteiden, juoman ja viilentävien pulahdusten voimalla. 

Ainutlaatuinen paikka viettää aikaa näin harvinaislaatuisella porukalla. Nykyään on jo ihme, että koko viiden aikuisen sisaruksen katras on koolla!
 

 P.S. Pari vinkkiä lasten kanssa matkustaville:
1. Älä pakkaa mukaan uusimpia vaatteita (ei ollut eka kerta, kun tein tämän virheen ja taas yritetään liotella ruohotahroja pois polvista...)
2. Pahasta matkapahoinvoinnista kärsivien lasten kanssa kohdetta kannattaa harkita kahdesti. Tiet täällä ovat mutkaisia ja mäkisiä. (Vähän vähemmänkään pahoinvoivan kanssa ei tee mieli turhia poistumisia majapaikasta tehdä...)5 kommenttia:

 1. Hulppeat on maisemat. Nauttikaa lomasta ja onnea teidän äidille ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maisemat on tosiaan upeat -vähän kuin olisi päässyt keskelle maalausta :)

   Poista
 2. Aivan huikean upeelta näyttää!! <3 Nauttikaahan lomastanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on kyllä ainutlaatuisen upea. Yritämme ottaa viimeisistäkin päivistä ilon irti :)

   Poista
 3. Toscana!! Kyllä tuota reissua on jo ikävä! Milloin uusiksi??? :)

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!