keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Itsetehty toivelahja: kuumavesipullon päällinen


Alkuviikko tuppaa aina menemään harrastuskuskauksissa ja omilla tanssitunneilla sellaisella vauhdilla, ettei konetta juuri ehdi aukaista - eikä kuvia ottaa. Keskiviikkona yleensä helpottaa, mutta tälle illalle tuli vanhempainilta, joten iltamenojen putki jatkui. Tämäkin postaus on viikonlopusta asti odottanut, että ehtisin viimeistellä kuvat ja kirjoitella edes lyhyen tekstin.

Sisko pyysi syntymäpäivälahjaksi päällistä kuumavesipulloonsa. Ajatus oli ommella sellainen, mutta googlettamalla osui ihana neulotun päällisen ohje (klik) silmiin ja neuloosi iski. En ole ikinä ennen näin innostua neulomisesta. Tämä valmistui parissa illassa! Nyt onkin sitten jo seuraava projekti työn alla (ja lisäksi kankaat pariinkin ompelukseen.)


6 kommenttia:

 1. Siitä tuli kyllä aivan ihana ja kivat nuo napitkin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Itse olisin kyllä kaivannut vähän hienompia nappeja tuohon, mutta tähän hätään ei löytynyt muuta.

   Poista
 2. Kuin myös - viikkoon en ollu ehtiny postata ja neuloosia pukkaa täälläkin, vaikka en todellakaan ole ehtinyt tuollaiseen ryhtyä, vaan olen tyytynyt välillä varastamaan tytön kaulahuivin tekeleen ja siihen muutaman kierroksen silloin tällöin seisaaltaan kesken jonkun muun homman kutassut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aloitin muitaihania -neulehaasteen, mutta kovasti olen jäljessä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Koukuttavaa tosiaan tuo neulominen, miten en ole ennen sitä hoksannut!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!