keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Leivontaviikko sairastuvalla: laskiaispullaa mahan täydeltä

Eihän ne meidän taudit jääneet tuonne tammikuulle. Samainen esikoisneiti, joka oli alle kaksi viikkoa sitten kolme päivää pois koulusta kuumeen takia, on taas sairaana neljättä päivää. Tämä tyttö on tosi harvoin kipeänä. Mikähän lie nyt, kun on tauti näin päässyt voitolle. Paremmalta näyttää jo, mutta en vielä huomennakaan uskalla kouluun päästää. 

Ja nyt alkaa minulla ja pikkuneidilläkin olla melko flunssainen olo.

Syksyllä selvittiin ilman yhden yhtä sairauspoissaoloa töistä, ei sairastettu itse eikä lapset. Nyt näköjään siitäkin edestä.

No, ettei aika kävisi pitkäksi, on keksittävä tekemistä kotona. Tyttöjen kanssa on leivottu laskiaispullia ja runebergin torttuja, ja vähän ommeltukin. Pullista tuli niin isoja, ettei kukaan kaivannut toista - edes seuraavan päivänä :D

Herkullista helmikuuta!

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sinne teille. Täällä koko perhe sairastellut, mutta huomenna paluu arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä, joko me huomenna pääsemme palaamaan arkeen, vai sairastuuko jompi kumpi pienemmistä...

   Poista
 2. Meillä myös pidellään sairastupaa pystyssä,sillä tällä hetkellä 2/6 on sairaana ja vuoronperään me aikuiset ollaan oltu töistä pois sairaita hoitamassa. Samoin syksy meni kaikilla terveiden kirjoissa. Pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teilläkin jo helpottaa! Täällä nyt ihan hyvä tilanne, mutta katsotaan, sairastuvatko pienemmt lapset seuraavaksi...

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!