lauantai 27. helmikuuta 2016

Ulkoilua ja kotitekoisia hamppareita


Minun on pakko myöntää, että olen meidän perheen laiskin ulkoilija. Varsinkin näin talvisin. Tänään aurinko pilkahteli mukavasti ja olin niin nuutunut ja raittiin ilman puutteessa, että sain lähdettyä kahden isomman lapsen ja veljeni kanssa pulkkamäkeen. Pienin on ollut pari päivää kovassa kuumeessa, joten hänen piti jäädä vielä kotiin lepäämään.

Paikallisella ulkoilualueella oli tänään eri urheilujärjestöjen järjestämä tapahtuma ja kokeiltavana monia eri lajeja, joten parituntinen vierähti pihalla mukavasti. Lapset innostuivat erityisesti ampumahiihdosta. Täällä olisi nyt kaksi innokasta uutta harrastajaa. Ihanaa, kun syttyvät niin helposti kaikelle uudelle!

Ulkoilun jälkeen väsymys oli tiessään ja oli ihana palata valmiille ruualle, jonka toinen veljeni oli tehnyt: kotitekoisille purilaisille. Minä en käsitä, miten ne voivat maistua niin hyvälle hänen tekeminään! Pihvit hän tekee pelkästä jauhelihasta ilman lisukkeita, maustaa ne vaan paistaessa suolalla ja pippurilla. Täytteenä käytetään pihvien lisäksi maustettua majoneesia, salaattia, tomaattia, suolakurkkua, makeaa sipulia sekä Mozzarella-juustoa. On kuulkaa ihan taivaallista!

Parasta ruokailussa oli kuitenkin se, että sängyssä kuumeisena maannut kuopus jaksoi ensimmäistä kertaa pariin päivään tulla meidän kanssa pöytään syömään.

Nyt vähän Voicea uusintaja ja kokeiden korjausta, huomenna voisi maalailla listoja.

Ihana viikonloppu, toivottavasti teilläkin!8 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttääkin hyvältä!

  Meilläkin ollaan sairasteltu, eikä kyllä oikein vielä jaksa ulkoilla :(
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo sairastelu vaan vie voimat. Paranemisia siihen suuntaan!

   Poista
 2. Herkullisen näköinen hamppari! Maistus mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo kyllä tosi herkkua! Jotenkin se maistuu veljen tekemänä vielä paremmalta kuin itse tekemäni.

   Poista
 3. Miten herkullisen näköistä! Meillä myös sairastetaan, tänä vuonna aikaisempienkin edestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaista paranemista sinnekin! Tämä taitaa olla vuoden tautisinta aikaa.

   Poista
 4. Herkkua! Meillä on myös suunnitelmissa tehdä hiihtoloman toiveruokana itse tehtyjä hamppareita! miten ne voikaan olla niin hyviä? Paranemisia sinne pienelle potilaalle!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!