keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Galaxylta Ariadneen: Hyvä ponnahduslauta Ruotsiin


Siinä missä ensimmäinen lomaviikko meni kotona, toinen on kierretty kyläilemässä. Lahden tanssikisoista matka jatkui Jyväskylän kautta Turkuun sukuloimaan.

Tämä aamun startattiin aamuvarhain Silja Galaxylle. Ensimmäistä kertaa myös koiraneiti pääsi ulkomaille! Ihanan helppoa alkaa olla matkustaminen olla jo tämänikäisten lasten kanssa ja kun koirakin käyttäytyy niin mallikelpoisesti, saa itse ottaa jopa rennosti. Laivalla leikittiin, tanssittiin, syötiin buffetissa ja nautittiin ulkoilmasta kannella. Lapsille ohjelmaa riittää niin, ettei tylsää hetkeä ehdi tulla.

Laivalta matka jatkui Ruotsin puolelle. Huone varattiin neljä vuotta sitten hyväksi havaitulla tavalla Scandic Ariadnesta aivan Siljan Linen terminaalin yhteydestä. On mukava, kun ei tarvitse aikaisen aamuherätyksen jälkeen enää täällä Ruotsin päässä jaksaa liikkua mihinkään, vaan hotelli on ihan äärellä, ja ruokakauppakin hotellin vieressä iltapalaostoksia varten.

Plussaa hotellille myös siitä, että vastasivat niin nopeasti kyselyihini hotellihuoneesta. Kolmen lapsen ja koiran kanssa hotellin varaaminen netistä on melko haastavaa. Täältä saimme kuitenkin aivan loistavan huoneen kuudennestatoista kerroksesta mahtavalla näköalalla. Olimme varautuneet majoittamaan kolme lasta parisänkyyn porukalla, mutta nappasimmekin petarin yhdelle patjaksi lattialle, joten kaikille jäi omaa tilaa.

Huoneessa oli kaiken huipuksi sauna, joten iltaohjelmaksi riitti peseytyminen saunan ja kylvyn kera.
Huomenna tästä on helppo lähteä tutustumaan Ruotsiin hyvin nukutun yön jälkeen.
1 kommentti:

  1. Kivan kuuloinen loma teillä on ollut. Spinnerinkin on poika näköjään saanut.
    Ihanaa keskiviikkoiltaa <3

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!