keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Legoland - lasten loman kohokohta


Tanskan loman odotetuin kohde, ainakin lasten näkökulmasta, oli arvatenkin Legoland.
Vaikka odotukset olivat korkealla, ei meidän tarvinnut pettyä. Kuusivuotiaan mielestä se oli paras paikka ikinä ja isommatkin nauttivat kovasti. Huvipuistolaitteita oli sopivasti, kaikki kiinnostavat ehdittiin päivässä kiertää läpi. Ne olivat tasoltaan sellaisia, että nippa nappa 120-sentin pituusrajan ylittänyt hurjapäinen tuleva koululainen uskalsi käydä kaikissa, mutta toisaalta äiti jätti mieluusti jännittävimmät väliin. Toisaalta pienemmille lapsille oli paljon omia laitteita.

Lapsilla oli kova kiire juosta laitteita läpi, mutta kun lopuksi pysähdyttiin ihastelemaan Minilandin legorakennelmia, tekivät nekin suuren vaikutuksen koko porukkaan. Pelkästään niitä katsellessa vierähti tunti. Legorakennelmia oli toki muutenkin joka puolella puistoa. Esimerkiksi lego-kanoottireitin varrella oli erilaisia legoista koottuja eläimiä jne.

Lasten suosikkilaitteiksi nousivat kaikki vesilaitteet (Lego Canoe, Viking Splash) sekä vuoristoradat (The Dragon, Extreme Racers ja Polar Express). Myös Ninjago -maailman Lazer Maze oli kaikkien mielestä hauska.

Yksi päivä riitti hyvin. Parhaat laitteet ehdittiin kiertää useampaan kertaan.

Toki meitä puolsi se, että oli arkipäivä kesäkuussa, joten tungokseen asti väkeä ei ollut.
Loistosäästä huolimatta.
 

 


2 kommenttia:

  1. Varmasti kokemisen arvoinen paikka. Tuolla varmasti vähän vanhempikin lapsi viihtyisi.
    Ihanaa keskiviikkoiltaa!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!