keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Loman kampauskokeilut jatkuu: Lettinuttura ja rusettinuttura

Kuopus sai joulupukilta kampauspään ja molemmat tytöt ovat harjoitelleet letitystä sillä. Minä sen sijaan olen hyödyntänyt esikoista. Hän itsekin nauttii näistä yhteisistä hetkistä, kun äiti rauhassa laittaa hiuksia. Saahan siinä hetkeksi äidin jakamattoman huomion.

Toissapäivänä väkerrettiin lettinuttura (yllä) Amalian helmiä -blogin ohjeilla (klik) ja eilen tyttö löyty netistä rusettinutturan ohjeet Pretty sweet -blogista (klik). Vielä on viikko lomaa jäljellä. Mitä kaikkea sitä ehditäänkään yrittää?

4 kommenttia:

 1. Ihania kampauksia. Itse pääsen testailemaan lettejä oman tyttären päähän. Omiin hiuksiin en oikein saa kunnolla lettejä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Omiin hiuksiin ei oikein onnistu. Kamala stressi olo viime kesänä, kun siskon häihin yritin kampausta kehitellä 😌

   Poista
 2. Nuo on niin upeita! Alkoi vähän naurattaan tämä postaus, kun just tänään taas taistelin tytön kanssa kun olisin halunnut harjoitella yhtä lettiä hänelle tehdä. Ei sitten millään tykkää ajatuksesta hän, joten hain sit tytön kampauspään kaapista ja tein sille ;) Olis niin ihana näitä tehdä, mut ei ole kelle tekee, ainoa pitkähiuksinen talossa inhoaa lettejä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😅 Meilläkin pienempi inhoaa hiusten letitystä, onneksi tämä isompi tykkää 😊

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!