sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Rento itsenäisyyspäivä

Eilen oli niin ihana päivä pikkujouluillessa loistavassa naisseurassa kellon ympäri. Ensimmäiset vieraat tulivat puolen päivän aikaan, viimeiset viipyivät pitkästi yli puolen yön.

Aamulla sain nukkua rauhassa ja heräilin hiljaiseen aamun vastan puoli yhdentoista maissa. Herättyäni sytyttelin kynttilät, kaivoin eilen lahjaksi saadun Unelmien talo ja koti -lehden esille, keitin teetä ja napsin kuvia. Herkuttelin eiliseltä jääneillä suklailla ja tortuilla.

Mies ja lapset tulivat kotiin ja lähtivät taas iskän ja lasten lempipuuhiin: nikkaroimaan puujuttuja. Suunnitteilla oli leikkinorsua ja itsenäisyyspäivän lipputankoa. Saa nähdä, mitä tuolta kotiutuu.

Minä istun kynttilänvalossa ja fiilistelen eilistä. Mykistyneenä ihastelen myös lahjamäärää, jonka sain. Taisi olla isompi kuin jouluaattona. Kuvissa näkyvät Mivalli Designin kuohuviinilasit, jotka Sisustusunelmia -blogin Johanna oli POP bloggaajien puolesta illan emännälle hommannut. Adventtikynttilää vasten nojailee Sisustusliike Dreamsin paketista löytynyt herkkä enkelikoriste ja pöydältä en raaski ollenkaan ottaa pois Lapuan kankureiden upeaa Liisa -pellavaliinaa.

Nautin siitä, että tänään ei ole kiire mihinkään ja kotiki on niin siisti, ettei ole paineita tehdä mitään isompaa.

Illan mittaan on tarkoitus kävästä itsenäisyyspäivän verkkarivastaanotolla tuttujen luona, lämmittää sauna ja tietenkin katsoa Linnan juhlia.

Esikoista alkaa olla ikävä, huomenna hän kotiutuu Sveitsin reissultaam <3

Ihanaa itsenäisyyspäivää!

16 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ! <3 Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää teille :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos eilisestä ja ihanaa itsenäisyyspäivää teidän perheelle :)!

  VastaaPoista
 4. Hyvää itsenäisyyspäivää! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos emännälle lauantaista! <3 Oli ihana tapaaminen, harmi kun ei ehtinyt jäädä pidemmäksi aikaa istumaan iltaa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos lauantaista, oli ihana nähdä!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!