tiistai 8. joulukuuta 2015

Koululaisen huone punasävyisessä jouluasussaan


  
 Meidän kolmasluokkalainen on hyvin tarkka omasta huoneestaan ja hänen mielestään se on paras sotkuisena. Äiti ei siihen saa juuri koskea. Tytön ollessa reissussa rohkenin pitkästä aikaa siivota huoneen ja sen kunniaksi piti ottaa äkkiä kuvia ennen kuin huone taas tavanomaisessa kaaoksessaan.

Tyttö halusi omaan vaaleanpunaiseen huoneeseensa punaisia joulukoristeita ja veljelle tehdystä teippikuusesta hän innostui niin, että seinälle piti teipata oma punainen versio. Viirinauhan ja sängyllä olevat tyynyt käsitöistä innostunut neiti ompeli itse. Jos nautin pojan huoneen mustavalkoisesta ilmeestä, niin yhtä lailla tykkään siitä, että saan oikein revitellä joulun punaisilla sävyillä tytön huoneissa - alakerrassa kun käytän punaista aika hillitysti.

On ihanaa, että yläkerrassa on vain lasten huoneet. Siellä saa sisustaa ihan eri meiningillä kuin alhaalla eikä minusta yläkerran tarvitsekaan mukailla alakerran juttuja. Lapset viihtyvät hyvin yläkerrassa ja monesti myös kylässä olevat kaverit ihastelevat lasten huoneita. Uskon siis, että olemme onnistuneet yhdistämään niissä lasten toiveet ja äidin visiot mukavan toimivasti ja kaikkia miellyttävällä tavalla.
2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo punainen vaan sopii niin hyvin valkoisen kaveriksi. Kaunis huone <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä punainen ja valkoinen on viehättävä yhdistelmä, vaikka vähän tulee itsellä sitä käytettyä.

      Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!