torstai 3. joulukuuta 2015

Sinistä ja valkoista, hopeaa ja harmaata - niistä on talvinen huone tehty.


 
  
Viime viikonloppuna meidän talviprinsessan huone täydentyi ikkunaan kiinnitetyillä silkkipaperilumihiutaleilla ja teippikuusella, jonka tyttö ehdottomasti halusi seinään, koska isoveljelläkin oli. Näitä pikkuprinsessan toiveita on ihana toteuttaa ja touhuta yhdessä. Kohta viisivuotias osasi jo hienosti olla apuna lumihiutaleiden leikkaamisessa ja oman huoneen suunnittelussa. Hopeiset korkkarit odottavat viikon päästä juhlittavia synttärikutsuja.

Meidän puuhajoulukalenterissa avautui tänään tehtäväksi joulukorttien kirjoitus ja postimerkkien liimaus. Tähänkin sain pari innokasta apuria ja kerrankin meillä on joulukortit lähdössä ajoissa matkaan.

Ihanaa alkavaa viikonloppua! Minä odotan sitä ja tulevia pikkujouluja jo niin innolla <3

10 kommenttia:

 1. Ihana huone tytöllä. Paljon kauniita yksityiskohtia ☆☆☆

  VastaaPoista
 2. Ihana prinsessahuone, kaunis ja viihtyisä! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallista... ja oikein hyvin saa jouluisen ilmeen ilman punaista tai vihreää... tai voi laittaa halutessaan vaikka vain yhden punaisen elementin... ihanasta olet laittanut prinsessasi huoneen... meidän likka on ihan Frozen fani ja koko ajan laulelee tunnusbiisiä... välillä onneksi myös joululaulujakin ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tosi hillitysti käyttänyt punaista tänä jouluna, mutta löytyy sitäkin. Sopivina annoksin :) Taitavat kaikki pikkutytöt olla Frozen-faneja ;)

   Poista
 4. Voi kuinka söpöä! Nuo ihanat balleriina- ja keijukkoristeet ihastuttivat erityisesti suloisuudellaan. Omat poikalapset eivät niistä perustaisi, mutta sen sijaan tuo herkkä bambityyny olisi poikienkin mieleen. Saanko udella mistä ihanuus on kotoisin? Ihanaa joulun alusaikaa sinulle ja perheellesi. t. poikien äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bambityynyt on H&M homelta. Taitaa löytyä sieltä lastenhuone -osastolta :)

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!