maanantai 7. maaliskuuta 2016

DIY pääsiäispupu, päivän kuulumiset ja loppuunmyyntivinkki


Bongasin eilen Allidaalia -blogista ihanat DIY-puput (klik) ja päätin heti tekaista samanlaisen meidän takan kulmalle. Piirsin käsivaralla pupu ja siksakkasin reunat rennosti. Muutaman kaverinkin taidan vielä vaaleanpunaiselle koekappaleelle tehdä.


  
Esikoinen ehdotti, että ompelisin samalla munia jämätilkuista. Näihin saakin mukavasti hyödynnettyä niitä minipalasia, mistä ei oikein tule enää mitään muuta! Näitäkin olisi tarkotus ommella vielä lisää.


Esikoisen kuume oli yön aikana helpottanut ja vaikka normaalisti olisimme pitäneet eilisen kuumeen takia vielä lepopäivän, päätimme kuitenkin loman kunniaksi suunnata leffaan uusinta Risto Räppääjää katsomaan. Sitähän ei tiedä, vaikka seuraava sairastuisi jo huomenna ja menisi pian koko lomaviikko sisällä. Pihalla odotti reilusti katon yli roikkuvat lumipeitteet. Varovasti tiputtelimme ne alas, ettemme saa niskaamme. Lämpötila on pyörinyt taas plussan puolella. Jokohan tämä talvi nyt on tässä.



Lopuksi vielä se lupaamani ale/loppuunmyyntivinkki. Oululainen "Sisustajan karkkikauppa" Colore siirtyi pelkkään nettimyyntiin vuosi sitten ja nyt nettikauppakin lopettaa. Kannattaa käydä hyvällä alella myynnissä olevat loppuvarastot! Itse hamstrasin mm. erivärisiä muffinssivuokia ja paperipillejä.


4 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen pupu. Kiva, että pääsitte jo leffassa käymään.
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Harmi nuo lentsusairastelut!Tuo pupu on kiva diy-idea!Olen miettinyt,että miten tehdä pääsiäismunia,jotka saisi roikkumaan oksiin.Tuo ompeluidea vois olla ihan kiva.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Colore vinkistä. Pakko käydä kurkkaan.

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!