sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Reissutuomisina uutta elämää

Olen kyllä ylpeä itsestäni, mukavuuden haluisesta kotihiirestä, että viihdyin lomalla paremmin pihalla hiihtämässä ja laskettelemassa kuin kaupoissa. Näin ollen shoppailut jäivät niiden pikkuprinsessan kanssa hartaudella valittujen laastareiden ja hammasharjojen lisäksi muutamaan narsissiin (elämäni pienin Ikea-ostos :D) sekä esikoiselle ostettuihin uusiin nappikuulokkeisiin ja roskikseen. Kotiin tuotiin turhuuksien sijaan hyvää mieltä, ulkoilusta väsyneitä, mutta tyytyväisiä lapsia ja vähän uutta elämää.

Kotiin paluuseen liittyi niin ikään suurta riemua uudesta elämästä, sillä päivää ennen reissua istutetut rairuohot kasvaneet jo hyvän mittaisiksi. Kevät tulee <3

P.S. Reissussa unohtui myös telkkarin tuijotus, joten nyt vielä loman päätteeksi lasten kanssa katsotaan netistä väliin jääneet Voice-jaksot. Eiköhän näillä voimilla jaksa pari viikkoa töitä ja koulua ennen seuraavaa lomaa.

6 kommenttia:

 1. Onpa suloiset nuo rairuohot Kastehelmissä :) Ihania ideioita saa näitä kuvia katsoessa. Meillä tosin taitaa tänä vuonna jäädä ruohot laittamatta, mutta narsissit pitää ostaa. Leo-kissa kun pistelee varmaan ruohot suihinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voi kissaa! Rairuohoille on ihana keksiä aina joku uusi paikka.

   Poista
 2. Ai niin ne pääsiäisruohot!!! Kiitos muistutuksesta...täytyypäs huomenna kylvää ne.

  Kivaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäinen pääsee aina yllättämään. Onneksi tuo ruoho kasvaa nopsaan!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!