keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Ravintolaleikin houkuttelevat herkut
  

Pikkuprinsessan koti/ravintolaleikissä alkaa olla niin ihana tunnelma, että äitiä houkuttaa herkutella leikkileivoksilla ja teellä yhtä paljon kuin tyttöä. Uusin hankinta on Krasilnikoffin mukit, jotka tilasin Hampton houselta leikkejä varten. Hintaa niillä oli alennuksessa vain 4€/kpl ja sen verran isoja ovat meidän leikkijät, ettei astioita enää heitellä, joten uskalsin nämä ihanuudet lapsille ostaa. Niissä on sen verran kokoa, että niistä on mukava joskus ihan oikeatkin mehut juoda.

Vielä jos saisi ommeltua muutamat jätskit, donitsit ja keksit itse lasten leikkeihin. Ohjeita niihin oli jonkin aikaa sitten Oma koti onnenpesä -blogissa (klik) ja houkuttaisi kovasti kokeilla.

Seuraavassa postauksessa lupaan kirjoittaa jostain muusta kuin kuopuksen huoneesta. Ehkäpä vaikka lomakuulumisista. Päivät talvilomaan vähenevät lupaavasti.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköistä teillä! Kyllä varmasti houkuttelee tuollaiset leikit, itse jo vähän odottelen että omat tytöt olisi tuossa iässä niin itsekin pääsen leikkimään. :D

    VastaaPoista
  2. Tuollaiset herkut kelpaisivat monen pikkuprinsessan leikkeihin.
    Kivaa keskiviikkoa.

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!