perjantai 11. maaliskuuta 2016

Prinsessapäivä Kuopiossa

Tällä talvilomalla on kyllä kiitettävästi ulkoiltu sukset jalassa. Tänäänkin meidän koululaiset ovat viihtyneet noissa merkeissä koko päivän. On ollut ihana huomata, että nuo kaksi pärjäävät laskettelurinteessä jo ankkurihissiä myöten kahdestaan, ja jaksavat ulkoilla ja mutkitella aamusta iltaan, päivästä toiseen.

Kahden mäkihirmun nauttiessa laskettelusta ja iskän ollessa remonttiapuna Kuopiossa, minulle ja pikkuprinsessalle jäi kahdenkeskistä aikaa kierrellä kaupungilla. Mitään hammasharjaa isompia ostostarpeita meillä ei ollut, mutta miten mukavasti saatiinkaan aikaa kulutettua jo ihan pelkästään kauneimman hammasharjan valintaan ja laastareiden ostoon. Näiden tärkeiden pikkuhankintojen jälkeen huomattiin, että Sokoksella sai tänään kynsien lakkauksen, joten istuimme molemmat vuorotellen penkkiin nauttimaan siitä, että ammattilainen viilasi ja lakkasi kynnet kuntoon. 

Shoppailun päälle eksyttiin Muumin pannarikahvilaan herkuttelemaan jättiläismäisillä herkkupannareilla yhdessä muumipeikon kanssa. 

Oli ihana päivä tehden ei mitään niin kovin kummallista. Kerrankin osasin nauttia kiireettömästä hengailusta pienimmän kanssa kahdestaan ilman mitään suuria tavoitteita ja tehtäviä, ottaa rauhassa ilon irti siitä arkisesta hammasharjan valinnasta.

P.S. Bongattiin toki paikallinen traktorimarssi samalla kaupunkireissulla!2 kommenttia:

  1. Teillähän on ollut vähän niin kuin hemmottelupäivä siellä.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!