perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pääsiäismuffinssit

   

Liekö kaikki lapset yhtä innokkaita leipureita kuin meidän. Ei tarvitse paljoa tällaisesta mahdollisuudesta vihjata, kun on jo apureita jonossa.

Alkuviikosta piristettiin tyttöjen kanssa kotioloja leipomassa pääsiäiskuppikakkuja ja saatiin minun siskokin kylään näitä herkuttelemaan. Pääsivätpä Coloren loppuunmyynnistä  ostetut pirteänvärisen Miss Etoilen kuppikakkuvuoat ja kakkupaperit käyttöön.

Kuppikakkujen ohje löytyi Dansukkerin sivuilta (klik) ja samoilla sivuilla oli muitakin ideoita pääsiäisleivontaan. Sen verran muokkasin ohjetta, että jätin rusinat pois. Itse en tykkää niistä leivonnaisissa ollenkaan.

Pirteää viikonloppua ja alkavaa pääsiäisviikkoa!


9 kommenttia:

 1. Herkullisen näköiset pääsiäismuffinssit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Hyviä olivat ja helppo ohje, kannattaa kokeilla 😊

   Poista
 2. Ihanan näköisiä pääsiäisleivonnaisia... myös minun ja tyttäreni on tarkoitus askarrella pääsiäiskoristeita ja leipoa jotain herkkuja nyt viikonloppuna... Hyvää pääsiäisen odotusaikaa teille : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni ja mukavia puuhailuhetkiä sinulle ja tyttärellesi!

   Poista
 3. Ihanan näköisiä muffinseja, taidankin tehdä tuolla ohjeella niitä huomenna :) Meilläkin tykätään leipoa. Lapset leipoisivat varmasti vaikka joka päivä, jos vain itse jaksaisin olla kaverina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, ettei jää leipomiset lasten innokkuudesta kiinni 😃 Isoin meillä jo osaa yksinkin leipoa 👍

   Poista
 4. Voi, meidän neiti on taatusti yhtä innokas leipuriapuri. Jopa silloinkin hän olisi laittamassa lusikkansa soppaan kun teen jotain tilauskakkua. Tällöin joudun sanomaan että nyt lapset pois keittiöstä. Ihanan näköisiä herkkuja.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!