perjantai 1. huhtikuuta 2016

Tänä aamuna  
Tänä aamuna minulla alkaa poikkeuksellisesti työt vasta kymmeneltä, joten kerrankin ehdin letittää tyttöjen hiukset ja kuvata uudet vaatteet ennen kouluun/päiväkotiin lähtöä.

Insta-seuraajat saattoivatkin huomata, että eilen oltiin lasten kanssa Ideaparkissa shoppailemassa. Meillä kävi niin hyvä tuuri, että voitettiin sinne sadan euron lahjakortti. Oli kuitenkin valittava yksi liike, johon lahjakortin otamme ja pitkän pohdinnan jälkeen valitsimme H&M:n, koska siellä on jokaiselle jotain. Paitsi että niinhän siinä kävi, että koko satanen laitettiin lopulta lasten vaatteisiin. Hyvä niin, minä iloitsen myös lasten uutuuksista, joten kaikki voittivat.

Lapset olivat aivan innoissaan, kun kerrankin saivat itse katsella ja valita vaatteet niinkään tarpeista välittämättä. Kolmasluokkalainen otti valkoiset ja siniset farkut, kaksi T-paitaa ja laukun. Viisivuotias päätyi papukaijateeppariin ja aurinkolaseihin ja pojalle lähti matkaan urheilushortsit ja T-paita, pitkähihainen sekä parit colleget (nämä äidin toiveesta, niistä on koko ajan pulaa.)

Saatiin siis aikamoinen kasa vaatetta ihan ilmaiseksi. Vaatteiden määrää lisäsi vielä vähän se, että sattumalta H&M Clubilaisille oli sopivasti voimassa tarjous, jolla sai kaikista lasten vaatteita -20%.
Kannattaa käväistä H&M:llä ilman lahjakorttiakin nyt varastoja täydentämässä!

Lisäksi käytiin pikamutka Glitterissä hakemassa tuoksukäsidesiä tytöille.

Käsidesi onkin ollut viikon sana, koska mies ja kuopus oksentelivat viime viikonloppuna. Onneksi näyttää kuitenkin siltä, että tauti ei tarttunut meihin muihin.

Mutta nyt töitä kohti, ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Onnittelut voitosta!
  Olipas kiva palkinto!
  Mukavaa aprillipäivää!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanan palkinnon olette voittaneet. Lapsille on aina kiva ostaa uutta vaatetta.
  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuollaiset voitot on kyllä tosi kivoja! Nättejä vaatteita lapset ovat saaneetkin :) Mukavaa alkanutta huhtikuuta sinne!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!