torstai 28. huhtikuuta 2016

Tavarat vaihtoon

Kävin eilen tyhjentämässä kirpparipöydän reilun kuukauden jäljiltä. Tavaraa jäi vielä konttiinkiin vietäväksi. On se vaan vapauttava tunne, kun saa kaappeja tyhjennettyä turhasta. Silti minulla on vielä pitkä matka siihen, että meillä olisi pelkästään tarpeellista. Eteenpäin mennään.

Tälläkään kertaa en ihan tyhjin käsin palannut. Kirpparipöytää tyhjentäessä mukaan tarttui nojatuolin päällä näkyvä valkoinen koristetyyny. Aika hyvä saavutus, että monenmonet kassilliset vaatteita, leluja ja sisustustavaroita vaihtuivat vain yhteen tyynyyn ;)

Kirpparimyynti on myös lapsille motivoivaa. He mielellään valikoivat turhia leluja omista laatikoistaan myyntiin, kun tietävät saavansa tienestin itselleen. Kaksi isointa ansaitsi tällä kertaa joitain kymppejä ja nyt on netistä katseltu uusia skeittilautoja, tai mitälie wave-lautoja, noilla  rahoilla.

Illan päälle olisi ohjelmassa naamiaisasujen katseleminen lapsille ja itselle huomiseksi... Ei vaan millään jaksaisi tästä sohvalta nousta.

Voimia loppuviikkoon!


12 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, minä myös vuosi sitten kesällä lahjoitin ison määrän tavaraa Fida-lähetystorille! Helpotti mukavasti, mutta lisää pitäisi vielä laittaa pois! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Täällä vähän samat suunnitelmat, tosin myyntiin menevät tavarat on vielä kasseissa odottamassa pääsyä myyntipöytään. Muutama kaappi on kuitenkin vielä käytävä läpi.
  Kauniin tyynyliinan olet löytäny!
  Meillä onneksi koulun naamiaiset olivat vapaaehtoiset, eikä lapset olleet halukkaita pukeutumaan miksikään. Enemmän houkutteli kuudesluokkalaisten kioski, jota varten täällä on taiteiltu riisimurokarkkeja ja muistettu ottaa kioskirahaa jo valmiiksi reppuun!
  Iloista vappu teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä meilläkin päästään noin helpolla parin vuoden päästä... 😃 Nyt vielä kaikki halusivat pukeutua ja asuja tuunattiin yhdeksään asti. Miksi tääkin pitää aina jättää viime tippaan? 😅

   Poista
 3. Ihanaa torstai-iltaa ja oikein mukavaa vappuviikonloppua teille <3

  VastaaPoista
 4. Mulla odottaisi useampi Ikean kassillinen myytävää kun vain saisin aikaiseksi varata sen kirppispöydän. Siinäkin on aina oma hommansa mutta lopussa kiitos seisoo.
  Ihanaa Wappua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siitä tosiaan hommaa kerrakseen. Nyt, kun sattui kiireinen kuukausi muutenkin, huomasi tuon työmäärän. Palkitsevaa joka tapauksessa ja vaivan arvoista!

   Poista
 5. Meillä on myös kirpparipöytä ollut pitkään ja hyvin on tavaraa sekä vaatteita mennyt kaupaksi.Kummasti sitä tavaraa kertyy kaappeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen noin puolen vuoden välein pitänyt pöytää ja miten sitä tavaraa voikin silti aina löytyä niin paljon?!? Mutta kirpparit on kyllä onni! Onhan se mahtava saada tavarat kiertoon.

   Poista
 6. Kaunis tyyny : )
  Mulla olis vastaavanlainen inventaari kesälomalla, on se vaan ihana tunne, kun saa eteenpäin tavaraa. Ne, jotka ei mene kirppiksellä, laitan eteenpäin konttiin myös : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä inventaariin! Minusta tuntuu, että sen saisi aina melkein heti uudestaan. TAvaraa varsinkin lasten kanssa tuntuu kertyvän ihan mahdottomasti ja pieneksi jääviä vaatteitakin tulee koko ajan.

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!