keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Pihavinkkejä kaivataan

  


Ihana kevät leijuu jo ilmassa. Lumet ovat sulaneet, aurinkopaistaa ja meidän pihaa rajaava joki virtaa korkeammalla kuin koskaan. (Se on niin pieni, että kuivana kesänä pihalta käsin ei edes huomaa, että siinä on joki.)

Meidän tontti on kivalla paikalla pienen joen varressa, vanhojen, valtavien puiden keskellä. Entiset asukkaat ovat istuttaneet perennapenkkiä, ruusuja ja marjapensaita, onneksi. Muuten meidän piha olisi aivan täysin luonnon tilassa. Minä en ole ikinä oppinut laittamaan pihaan ja nyt onkin tosi vaikea tietää, mistä lähtisi liikkeelle meidän 2500 pihaneliön kanssa...

Antakaapa siis vinkkejä, mistä aloittaa/mistä etsiä tietoa/mistä edes aloittaa suunnittelua. Minä niin haaveilen viihtyisästä pihapiiristä, mutta toistaiseksi se on kaatunut omaan osaamattomuuteen.

5 kommenttia:

 1. Jotkut vihersisustukseen perehtyneet kaupat ja niiden henkilökunta vois auttaa parhaiten. Mä usein piinaan Plantagenin myyjiä :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoja kirjastosta,ainakin jotain vinkkiä saa.Iso piha teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isohan se on ja mies haluaisi vielä enemmän lääniä :D Voisi olla hyvä ajatus poiketa kirjastossa.

   Poista
 3. Onnistuin ikäväkseni kännykällä hävittämään Amalian ja erään anonyymin kommentin. Oli lohdullista kuulla, etten ole yksin piha-ahdistukseni kanssa - ja myös lehdet voisivat tosiaan olla hyvä vinkki. Kun vaan osaisi jostain lähteä liikkeelle.

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!