tiistai 12. huhtikuuta 2016

Sotku rajattu pois

Kun kuukauden sisään on mahtunut neljä parin yön reissua, ei liene ihme, että kotona vallinnut ajan enemmän tai vähemmän kaaos. Sisustukseen ei ole ehtinyt panostaa. Tässä viikonlopun toisensa jälkeen ravatessa huomaa, miten arki on tosiaan niin hektistä, että se, että ehtii edes jollain lailla ylläpitää kodin järjestystä, perustuu täysin niihin vapaisiin kotipäiviin viikonloppuina. Meillä on mm. vessaremppa ollut jo monta viikkoa listoja vaille valmis, mutta tuota pientä aikaa listojen kiinnittämiseen ei ole löytynyt. Maalatut listat koristavat olohuoneen nurkkaa. Telkkaritason taakse kurkatessa järkytyin. Pitäisi ehkä ehtiä myös oikeasti siivota pikajärjestelyn ja imuroinnin lisäksi...

Lisäksi olen yrittänyt pyörittää kirpparipöytää. Onhan siellä tavaraa mennyt, mutta ihan nolottaa pöydän siisteys, kun olen siellä vain pari kertaa viikossa ehtinyt käydä järjestelemässä ja täydentämässä/vaihtamassa tuotteita. Tuota tavaraa myyntiin riittäisi tästä talosta varmaan ympäri vuoden. En ymmärrä, miten sitä aina vaan kertyy. Mielestäni olen viime aikoina järkeistää shoppailua tosi paljon, vaikka pakkohan se on myöntää heikkous uusiin kodin tekstiileihin.

No mutta, kaikesta tästä johtuen sisustuksessa ei ole tapahtunut mitään mielenkiintoista aikoihin, eikä oikeastaan mikään huone ole ollut vähään aikaan niin tyhjä, että siitä olisi voinut laajempaa kuvaa ottaa. Kirpparille meneviä tavaroita pyörii joka nurkassa odottamassa hinnoittelua. 

Keskityin siis kuvausinspiraatiossani ottamaan muutaman kuvan yksityiskohdista meidän olohuoneen arkun päällä, siitä kun sai sotkut rajattua pois.

Ensi viikonloppuna on pitkästä aikaa luvassa kotoilua. Jospa silloin keväinen siivous- ja sisustusinspiraatiokin iskee jälleen.

3 kommenttia:

  1. Kauniita yksityiskohtia <3
    Aurinkoista tiistaita!

    VastaaPoista
  2. Samaa täällä huushollissa... kiireen keskellä tulee jätettyä tavaroita lojumaan väärille paikoille eikä aina eikä koko ajan jaksa olla siivoamassa... silloin kannattaa tehdä kuin sinä, että ottaa kuvia kauniista yksityiskohdista ja rajaa roinat pois... Ja sitten katselee niitä kauniita kuvia postauksestaan : )

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!