lauantai 9. huhtikuuta 2016

Katinkullassa  

Terveisiä Katinkullasta!

Pitkä, ihana päivä takana. Aamulla kampeuduttiin kymmenen maissa ylös ja raahauduttiin valmiille hotelliaamiaiselle. Aamiaiselta käsin kurkittiin kylpylän puolelle ja pian siirryttiin itsekin sille puolelle. Altaissa parituntinen vierähti vauhdilla.

Koko päivä olisi helposti saatu tässä Katinkullan alueella vietettyä, uiden ja ulkoillen, mutta lapsille oli luvattu vierailu Angry birds -puistoon pitkästä aikaa, joten sitäkään ei voinut jättää välistä.

Illallinen nautittiin omassa huoneistossa. Minä lapset haimme herkulliset pitsat tämän saman rakennuksen toisesta päästä, Katinkullassa sijaitsevasta pitseriasta, ja mies kokkaili itselleen "omassa" keittiössä. Niin näppärää näissä villas -huoneistoissa, kun tilaa riittää ja silti kylpylä, aamiainen, ravintolat ja kaikki palvelut ovat saman katon alla.

Ennen nukkumaanmenoa piti vielä päästä iltauinnille.

Nyt jo harmittaa, ettei aikaa ole enempää. Onneksi minun vanhemmillani on varattuna mökki tältä alueelta viikoksi kesällä, niin pääsemme heidän kanssa jatkamaan lomailua näissä maisemissa.

Puitteet ovat kerrassaan upeat. Ulos astumatta pääsee  uimaan, kuntosalille, sulkapalloa pelaamaan, hemmotteluhoitoihin jne. ja kävelymatkan päässä ovat laajat ulkoilumaastot, rannat jne. Rinteille matkaa pari kilometriä.

Villas -huoneisto on kuin hotellihuone, mutta tilaa on koko perheelle. Kaksi makkaria, kaksi vessaa, sauna, keittiö, olohuone ja lasitettu kuisti/parveke. Kylpylässä on monipuolinen tarjonta altaita aikuisten ja lasten makuun, saunamaailma kruunaa elämyksen. Koko perheellä otettiin nopeuskisoja liukumäessä, pulahdeltiin kylmäaltaassa ja nautittiin poreista.

Lomassa ei ole mitään muuta valittamista kuin että se loppuu liian lyhyeen. Aamulla kuitenkin nautitaan vielä aamupalat ja uinnit ennen lähtöä, ja ehkäpä suunnataan laskettelemaan ennen kuin ajetaan kotiin.


Suunnattoman suuri kiitos majoituksesta Holiday Club Katinkullalle! Tulemme varmasti uudelleen.

*Yhteistyössä Holiday Club Katinkulta

4 kommenttia:

 1. Pääsitte siis ilmaiseksi !?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästiin joo, täytyypä koneella muokata tekstiä vielä tarkemmaksi tuon osalta.

   Poista
 2. Jo noin 15 vuoden ajan on perheemme Katinkullassa viihtynyt. Ja aina sama probleemi kuin jutussa: loma loppuu liian lyhyeen!

  VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!