sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Angry birds -puisto, tekemistä koko perheelle


Vuokatissa ei tekeminen lopu kesken ja yksi viikonloppu riittää oikeastaan vain sytyttämään kipinän tulla pian uudestaan. Kotiin tultua kyselin lapsilta, mikä viikonlopussa oli parasta. Kylpylän ja Angry birds -puiston välillä piti hetki miettiä, mutta kyllä kaikki kolme lopulta päätyivät siihen, että aktiviteettipuisto vie voiton.

Tämä taisi olla meidän perheen kolmas reissu Vuokatin Angry birds -puistoon. Lisäksi olen itse käynyt siellä kerran naisporukalla ja hauskaa oli sekin. Tekemistä riittää ihan kaikille vauvasta vaariin.

Tällä kertaa lasten (5, 7 ja 9) kanssa pääsi jo tosi helpolla. Kaikki osasivat valita omat mielenkiinnonkohteensa ja touhuta yksin ja keskenään sekä välillä meidän aikuistenkin kanssa. Poika aloitti säbästä ja jääkiekkomäreistä, kuopus kiipeilytelineistä ja liukumäistä, isoin tyttö suuntasi köysivaijerin kautta digikiipeilyseinälle "keräämään otteita". Trampoliinilla kaikki kävivät temppunsa näyttämässä, minigolfiamatsit otettiin ja lopulta kuitenkin suosikiksi nousi Freestylehalli skeittiramppeineen. 

Tekemistä puistossa riittää vaikka koko päiväksi ja alle kolmen tunnin reissusta jäisi lapsille vain paha mieli. Kiireessä paikalle ei kannata suunnata, vaikka jonottaminen ei puistossa ole ongelma. Siellä vaan on yksinkertaisesti niin paljon hauskaa, ettei sitä kaikkea kovin lyhyessä ajassa ehdi käydä läpi.


 
   

*Yhteistyössä Angry birds park Vuokatti

1 kommentti:

  1. Tämä mamma olisi löytynyt trampoliineilta tai keinuista :)
    Hauskan näköinen paikka.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!