sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Koulureppu valmiina: Ekaluokka, we are ready and waiting!Tänään oli odotettu päivä. Lähdettiin tulevan ekaluokkalaisen kanssa reppuostoksille. Mikä parasta, saatiin ystävä äitinsä kanssa matkaan. Koko Oulun Ideapark kierreltiin ja Toys R Usin Lego Friends ja -prinsessareputkin esiteltiin, mutta meillä olikin yllättävän tyylitietoisia pikkuneitejä matkassa ja he valitsivat äitienkin makuun olevat reput. 

Reppujen lisäksi käytiin Tigerista hakemassa vähän täytettä penaaliin ja H&M:ltä lähtivät mukaan uudet koulufarkut ja samislippikset. Ne päässä kelpaa aloittaa yhteinen koulutie kahden ja puolen viikon päästä!

Alla kuvasarjaa innostuneesta uuden repun omistajasta touhuissaan.


  
Dakinen reppu on Stadium Outletista, penaali ja koulutarvikkeet Flying Tierista, lippis ja farkut H&M:ltä, T-paita on Pomp de Luxin ja kuvissa näkyvä  "Life is too important" -taulu Maja Decor Shopista.


4 kommenttia:

 1. Ihana reppu ja ihanat housut! Kyllä kelpaa alotella koulua noilla vermeillä :-) Mistä toi lyhty on kotoisin?

  VastaaPoista
 2. Niin se aika vain rientää, lapset lähtevät kouluun jne.. meillä ensi kesänä vietetään rippijuhlia. Huoh, olisin halunnut pitää lapseni pienenä vielä.
  Itsekin piipahdin eilen Ideaparkissa katsastamassa yhtä mattoa Finnmarilla, halavatun siippa vain rajoittaa aika ajoin sisustusinnostustani ja sinne se maton ryökäle jäi odottamaan parempia päiviä.
  Ihanan repun lapsi ostikin, tuollaisesta tykkäisin itsekin.
  Blogissani on by the way kiva sisustusarvonta menossa, vink vink ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutulta kuulostaa, että joskus siippa rajoittaa sisustusintoa ;) Kiitos arvontavinkistä, pitääpä heti mennä osallistumaan!

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!