sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Suunnitelmia ja kiireettömyydestä nauttimista


Valokuvauskin on jäänyt vähille viime päivinä, koko perhe on ottanut todella rennosti. On nautittu lämpimistä ilmoista ja kavereiden seurasta, uitu, siivottu ja jopa pesty yksi matto.

Siinä missä kesäkuu meni reissatessa, heinäkuu pyörii pienemmissä ympyröissä. Nyt nautitaan siitä, ettei ole kiire mihinkään. Ensi viikon suurimmat suunnitelmat ovat kai ravintolassa syöminen koko perheellä syntymäpäivien kunniaksi ja pienimuotoinen hääpäivän juhlistaminen. Kesäteatteria on myös luvassa niin katsojana kuin talkoolaisenakin - eikä ole viikkoa ilman jalkapalloa. Jospa uimarannallekin ehtisi.

Sisustuksenkin suhteen on tehty suunnitelmia. Jo vuosia haaveilemani pöytäprojekti otti askeleen eteenpäin, kun hoksasimme, että voimme hyödyntää ullakolle varastoituja lattialankkuja pöydän tekemiseen. Synttärilahjaksi on postissa tulossa toivotut pellavaverhot. Olohuoneen värimaailma taitaa vähitellen saada lisää puuta, pellavaa ja beigeä tumman lankkulattian vastapariksi.

(Kuva on meidän esikoisen kaverilleen ostamasta lahjasta. Ihana idea ostaa ystävälle kaktus. Alkaa olla jo sen verran iso neiti, että sisustus kiinnostaa enemmän kuin lelut.)


4 kommenttia:

  1. Kivan lahjan on teidän esikoinen ostanut kaverilleen, kelpaisi minullekin:)

    VastaaPoista
  2. Minä itsekin tykkään kaktuksista, ne taitavat olla yhtiä harvoja kukkia, mitä onnistun pitämään elossa :)
    Ihanan kiireetöntä viikkoa sinne teille!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!