tiistai 25. heinäkuuta 2017

Pellavaverhot ja olohuoneen entistäkin rauhallisempi tunnelma


Sain synttärilahjaksi olohuoneeseen toivomani pellaverhot. Kun sain ne ikkunaan, aloin epäröidä. Ilme muuttui niin paljon. Se oli toki tavoitteenakin, kaipasin luonnonsyjä ja rustiikkisuutta - paria lankkulattialle ja yhteensopivaa kokonaisuutta. Silti kesti pari päivää sulatella, olenko valmis muutokseen. Nyt tuntuu, että olen. Pellava ja ripaus puuta siellä täällä tuo valkoieen ja pieniin mustiin yksityiskohtiin sekä viherkasveihin yhdistettynä olohuoneeseen todella rauhoittavan tunnelman. Minä rakastan tyylikkäitä, moderneja mustavalkoisia ja harmaan eri sävyillä sisustettuja koteja, mutta jotenkin muutaman kokeilun jälkeen tuntuu, että näissä luonnon sävyissä on jotain kaikista parhaiten tämän talon henkeen sopivaa.


  
  


Pellavaverhot sekä -tyynynpäälliset ja paljon kyselty matto ovat H&M Homelta, ruudullinen tyynynpäällinen ja pöydällä oleva House Doctorin lyhty Seita shopin nettikaupasta, Life is too important -puutaulu Maja Shopista Oulusta.

6 kommenttia:

  1. Todella rauhallinen ja kotoisa tunnelma huokuu kuvista. Pellava luo aina sellaista luonnollisuutta ja luxusta huoneeseen.

    VastaaPoista
  2. SIlmäni kiinnittyivät näihin toinen toistaan kauniimpiin kuviin! Ihanan näköistä!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat verhot 😍 onko nää juurikin niitä pestyjä pellavaverhoja? 😊

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!