keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Oulun uusi HoplopOulun Hoplop on tänä kesänä muuttanut uusiin, isompiin tiloihin ja ainakin meidän kokemuksen perusteella muutto on saanut ihmiset liikkeelle.

Kävimme testaamassa Hoploppia viime perjantaina, kun sää oli viileä ja sateinen, eikä muuten oltu ainoita. Jo parkkipaikalla kävi ilmi, että täyttä on ja lippukassallekin oli jonoa. Väkimäärästä huolimatta leikkipaikkoihin ei juuri tarvinnut odotella, ja hiki ehti tulla ympäri ämpäri juostessa ja pomppiessa.

Meidän lapset menevät ensimmäiselle, kolmannelle ja viidennelle luokalle ja heille kaikille löytyi mieluisaa tekemistä. Meitä aikuisia ajatellen paikkaa oli sisustettu mukavin sohvin. Itse parkkeerasin virkkuutyöni kanssa pehmeälle penkille trampoliinien viereen ja nautin siitä, että Hoplopissa käyminen on nykyään jo suorastaan rentoa - toisin kuin Oulun ensimmäisen Hoplopin alkuaikoina, kun sain kontata pitkin pieniä kiipeilykäytäviä kaksivuotiaan perässä. Hauskaa oli silloinkin, melko erilaista vaan.

Liukumäkiä löytyi moneen lähtöön ja ne olivat pienimmän suosikkeja. Isommat viihtyivät parhaiten trampoliineilla, joita oli kiitettävän monta niin, että pomppimaan pääsi hyvin. Ratsastettavat seeprat ja poleteilla toimivat autot olivat myös kaikkien mieleen. Noin isoja ratsastettavia leluseeproja en olekaan aiemmin nähnyt missään!

Tilat olivat siistit ja niin laajat, että en tainnut nähdä puoliakaan kaikista sokkeloista, pallomeristä, liukumäistä jne. Ihan turha oli edes yrittää pysyä perillä siitä, missä kouluikäiset seikkailivat, mutta onneksi he itse löysivät aina takaisin äidin luo. 

Erinomaista lomapuuhaa huonommalla säällä! 
Hikipäässä posket punaisina lähdettiin täältä kotia kohti.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!