keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Puuta olohuoneeseen Maja decor&lifestyle shopista


Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa. Eilen vietettiin minun syntymäpäivääni koko perheellä biitsillä, ravintolassa ja kaupungilla. Toissapäivänä pääsin kaupunkiin ihan yksin. Meillä oli kollegoiden kanssa kesätreffit Ainolanpuistossa ja sen jälkeen lähdin vielä tilaisuuden tullen itsekseni asioille. Olin päättänyt mennä katsastamaan uudehkon sisustusliikkeen Maja Shopin Oulun keskustassa ja kylläpä muuten kannatti. Ovesta sisään astuessani minua ilahdutti niin liikkeen viehättävä sisustus ja tuotteet kuin iloisesti tervehtivät myyjätkin.

Siinä tuotteita silmäillessäni Maaret alkoi pohtia, miksi näytän niin tutulta. Epäilin ensin, liekö blogin kautta kasvot olisivat tutut, mutta sitten selvisi, että olimme istuneet hetken samassa pöydässä kumpikin omissa porukoissamme Bättre Folk -festareilla pari viikkoa sitten. 

Juttuun päästyämme Maaret ehdotti yhteistyötä blogin kanssa ja niinpä lähdin kotiin uuden taulun kanssa. Harvoin sitä näin iloisesti yllättyy yhdessä kaupassa käynnistä. Tämä visiitti oli muutenkin aivan erinomaisen päivän kohokohta, josta jäi hymy huulille koko illaksi.

Maja shopin tuotteista valitsin olohuoneeseen vähän puupintaa. Olen uneksinut meidän lankkulattian maalaamisesta tai käsittelemisestä eriväriseksi, mutta nyt yhtäkkiä ymmärsin, että turhaanpa minä hienoa lattia lähden häivyttämään. Sen sijaan päätin sopeuttaa muuta sisustusta paremmin lattiaan sopivaksi eli lisää puupintaa, pellavaa ja luonnon sävyjä mustalla terästettynä. Pellavaverhoja odotan jo kovasti, ne ovat äidin ja iskän tilaamana tulossa minulle synttärilahjaksi.

Maja Shopissa oli muutenkin alet käynnissä, todella paljon erilaisia tuotteita alennetuin hinnoin.
Käykäähän muutkin hakemassa liikkeestä iloista mieltä!

Maja shopilla on toki myös nettikauppa kauempana asuville - tästä pääset tutustumaan tuotteisiin.

  Yhteistyössä Maja decor&lifestyle shop - kiitos! <3


8 kommenttia:

 1. Onpa hitsin hieno puutaulu ja tekstikin on just eikä melkein. Teidän lattia on upea, teit hyvän päätöksen, että et käy sitä sävyttelemään uudestaan.
  Mukavaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Yhdistäviä tekijöitä saa todella pienellä aikaiseksi. Silloin sääästyy isoilta operaatioilta :) Hyvältä näyttää! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Toi puutaulu on todella upea ja teksti osui ja upposi. Kotii tuollainen puutaulu ei valitettavasti sopisi, mutta mökillä voisi mennäkin. Taidan jäädä harkitsemaan sellaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan taas palaamassa mökkimäisempään sisustukseen 😄 Sopii paremmin tämän talon henkeen kuin modernimpi mustavalkoisuus, josta kyllä myös tykkäisin.

   Poista
 4. Kiva taulu ja sopii niin hyvin huoneeseen!
  Aivan ihanan näköinen tuo ruusu tuossa vaasissa pöydällä.
  Mukavaa torstaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut on meidän pihalta, pensaat kukoistaa juuri nyt niin ihanasti ❤️

   Poista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!